امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

روزگار بدیه...قناری صدا خر میده
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
آگهی
(01-06-2021، 20:32)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شغالام ادعای شیر بودن میکنن :V
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Prometheus ، لــــــــــⓘلی ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
(01-06-2021، 20:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 20:32)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکته مثبتیه!

ولی اینکه شیرا چهرشون رو مث شغالا کردن بده..!
cof
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(01-06-2021، 20:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به آموزش و پرورش خوش آمدید
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(01-06-2021، 17:56)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 17:48)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب نکته خوبی اشاره کردی/:
ولی من وفدارم

صد در صد ^^

منم همچنین عشقم تو بنه ._.

(01-06-2021، 17:55)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر کسی جرئت نمیکنع منکر من شع:/
من ی نمه دوز استرسم رفته بالا کنکور از رگ گردن ب من نزدیک تر است:/

سلام._.

چطوری رومی جون؟(از قول حسامه بت میگه رومی جووووون)

(01-06-2021، 18:10)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 17:55)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر کسی جرئت نمیکنع منکر من شع:/
من ی نمه دوز استرسم رفته بالا کنکور از رگ گردن ب من نزدیک تر است:/
منکر شدن عکس بده فقط¡
هولی شت :/

(01-06-2021، 18:09)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.
خب من تصور دیگری ندارم^^
باید داشته باشی مگ دست خودته؟.----.

اوکیه ! حتما(=
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(01-06-2021، 20:36)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکته مثبتیه!

ولی اینکه شیرا چهرشون رو مث شغالا کردن بده..!

شغالا آرزوشونه جای شیرا باشن میدونی که؟
مثلا پس مونده غذای شیرارو میخورن lol
هیچ شیری چهرشو مثه شغالا نمیکنه خیالت راحت باشه و غصشو نخور چون واسش اُفت داره
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Prometheus ، شـــقآیــق ، لــــــــــⓘلی
آی لاو لوفای چیل :ngh:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(01-06-2021، 20:36)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cof

سلام زندگی ^^
میبینی‌ این بچم شقایقو ؟ ):

(01-06-2021، 20:37)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به آموزش و پرورش خوش آمدید

Lolllllllzz
خوشحالم برگشتی ^.^
دلم واسه هر روز سلام و احوال پرسی کردنمون تو گ.ا تنگ شده بود ^-^
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، لــــــــــⓘلی ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(01-06-2021، 20:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 20:36)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cof

سلام زندگی ^^
میبینی‌ این بچم شقایقو ؟ ):
سلام سلام♡
الهی>.<
واییی بهار انقدر گریه کردم خدا میدونه
اخر سر ۱۳reason why رو تموم کردم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان