امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(01-06-2021، 22:17)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:15)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریحووونممم *-*

جووووونمممم ^ ^ 

دلم واست یذرههههه شده بوووود *-*
خوبی توووو؟
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку
آگهی
(01-06-2021، 22:19)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:18)ⓩⓐⓗⓡⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش بگو هر کی رو بخاد قانع کنه منو نمیتونه خب؟(:

وای رد میدم
هیچی نگوو اصن  Dodgy

هی خواهر .-.
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(01-06-2021، 22:17)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا دعوا میگیرن اصن اشتباس واس ما
اینجا در دعوا و شرف دعوا فقط یه جمله میگن :
۱_ هوی کاصده مار! هرست هاشنم ؛ بعدش همو میزنن
کلا ازین مثبت بازیا نداریم Telegh_01

نِ
خوشم اومد D=
یبار اومدم فوش شمالی بدم
گفتم گته موس
طرف خوشش اومد/====
بعد فکر کردم خب اینا پول میدن که بزرگش کنن
فوشم بیشتر تعریف بوده تا فوش
من این فحشو تو چار سالگیم به همسایمون داده بودم Telegh_01
کلی خندید بم اونروز Telegh_01
ولی خب خواستی یه تبادل اطلاعات بزنیم در زمینه فحش Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط z_farhad
(01-06-2021، 22:16)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:14)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بت میخوره ی چیزیم بزنی... XD 

ناموسا دیگه روحیت لطیف نمیخوره باشه اینو دروغ میگی   Sleepy Telegh_01
۱۶؟ o.o ریلیییی؟؟؟ من گفتم الان ۲۱ ۲۲ هستی -_- آفرین شخصیتت بزبگ تر از سنته :v 
آره گیم میزنم Telegh_01

شاید لطیف نباشیم ولی عوضش یه کوله بار محبت داریم که عشق میکنیم باهاش :v
والا سن یه عدده
اصل خلوص نیته و چشم بصیرت :v
سلطان شمایی ادمینا اداتو در میارن:v

نه نه ازون چیز خوبا ک میری فضا Bl5

همشون از من یاد گرفتن V: 
 سپاس شده توسط Mohlek
(01-06-2021، 22:20)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:17)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نِ
خوشم اومد D=
یبار اومدم فوش شمالی بدم
گفتم گته موس
طرف خوشش اومد/====
بعد فکر کردم خب اینا پول میدن که بزرگش کنن
فوشم بیشتر تعریف بوده تا فوش

باشه
فقط جایی تبادل کنیم که نشود فاش کسی آنچه میان من و توست
وگرنه ما هم به بن شدگان میپیوندیمD=
 سپاس شده توسط Mohlek
(01-06-2021، 22:20)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه سمپ با دیسکورد و ویس کال با رفیقارو ترجیح میدم به هر چی گیمه حاجی
والا

والا نوشته بود اگه زاپیا داشته باشی ممکنه بازی اجرا نشه به همون برکت از دانلودش منصرف شدم
حاجی رو اندروید حال نمیده
میری تو بازی تا میخوای طرفو با mp5 بزنی فورا با میبوردش شاتگان ۲_۲ پرشی میزنه توسه سانیه بدون اینکه یه تیرت بش بخوره میکشتت

(01-06-2021، 22:22)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:20)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه
فقط جایی تبادل کنیم که نشود فاش کسی آنچه میان من و توست
وگرنه ما هم به بن شدگان میپیوندیمD=
من خودم ۶-۷ بار بن شزم میفهمم چی میگی Telegh_01
شمالی هستی ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط z_farhad
(01-06-2021، 22:20)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:17)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جووووونمممم ^ ^ 

دلم واست یذرههههه شده بوووود *-*
خوبی توووو؟

دل منم شیرین زبون ♥️
خوبممم ، خودت خوبی ؟! 
https://harfeto.timefriend.net/16220582033315
(01-06-2021، 22:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:20)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا نوشته بود اگه زاپیا داشته باشی ممکنه بازی اجرا نشه به همون برکت از دانلودش منصرف شدم
حاجی رو اندروید حال نمیده
میری تو بازی تا میخوای طرفو با mp5 بزنی فورا با میبوردش شاتگان ۲_۲ پرشی میزنه توسه سانیه بدون اینکه یه تیرت بش بخوره میکشتت

Pc من برا کار شخصیه
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط Mohlek
از اب میوه و طعم اسید...
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(01-06-2021، 22:21)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:16)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره گیم میزنم Telegh_01

شاید لطیف نباشیم ولی عوضش یه کوله بار محبت داریم که عشق میکنیم باهاش :v
والا سن یه عدده
اصل خلوص نیته و چشم بصیرت :v
سلطان شمایی ادمینا اداتو در میارن:v

نه نه ازون چیز خوبا ک میری فضا Bl5

همشون از من یاد گرفتن V: 
ن بابا ما اینکاره نیستیم :v

شما سر سر مشق زندگیشونی Telegh_01
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان