امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(01-06-2021، 22:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:20)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا نوشته بود اگه زاپیا داشته باشی ممکنه بازی اجرا نشه به همون برکت از دانلودش منصرف شدم
حاجی رو اندروید حال نمیده
میری تو بازی تا میخوای طرفو با mp5 بزنی فورا با میبوردش شاتگان ۲_۲ پرشی میزنه توسه سانیه بدون اینکه یه تیرت بش بخوره میکشتت

(01-06-2021، 22:22)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه
فقط جایی تبادل کنیم که نشود فاش کسی آنچه میان من و توست
وگرنه ما هم به بن شدگان میپیوندیمD=
من خودم ۶-۷ بار بن شزم میفهمم چی میگی Telegh_01
شمالی هستی ؟
منم بن میشدم ولی میرفتم دوسال بعد میومدم D=

نوپ
جنوبی ام
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(01-06-2021، 22:24)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی رو اندروید حال نمیده
میری تو بازی تا میخوای طرفو با mp5 بزنی فورا با میبوردش شاتگان ۲_۲ پرشی میزنه توسه سانیه بدون اینکه یه تیرت بش بخوره میکشتت

Pc من برا کار شخصیه
رو پیسی که حاجی کیفش بیشتره که
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(01-06-2021، 22:24)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:21)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نه ازون چیز خوبا ک میری فضا Bl5

همشون از من یاد گرفتن V: 
ن بابا ما اینکاره نیستیم :v

شما سر سر مشق زندگیشونی Telegh_01

14
 سپاس شده توسط Mohlek
نمیدونم چرا هروقت یه مدیر ناظم میاد تو پروفایلم حس میکنم پ. خ هام دارن خونده میشن
از بی اعتمادی شدید رنج میبرم
@امیر‌حسین
(01-06-2021، 22:25)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:24)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Pc من برا کار شخصیه
رو پیسی که حاجی کیفش بیشتره که

میگم برا کار شخصی استفاده میکنم نه برا گیم
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(01-06-2021، 22:28)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم چرا هروقت یه مدیر ناظم میاد تو پروفایلم حس میکنم پ. خ هام دارن خونده میشن
@امیر‌حسین

چون مشکل داری
یکمم با مذکرا کار‌ کن
 سپاس شده توسط z_farhad ، شـــقآیــق
.___.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(01-06-2021، 22:30)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:28)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیر‌حسین

چون مشکل داری
یکمم با مذکرا کار‌ کن

اسمش پیام خصوصیه
لازمه خصوصی رو برات تعریف کنم؟؟

شما بجای من با مذکرا کار کن من اهلش نیستم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(01-06-2021، 22:33)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:30)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون مشکل داری
یکمم با مذکرا کار‌ کن

اسمش پیام خصوصیه
لازمه خصوصی رو برات تعریف کنم؟؟

شما بجای من با مذکرا کار کن من اهلش نیستم

نیاز نیست برای من توضیح بدی

اهلش نیستی ک برام اسکرین میفرستن؟ بعد میگی ناظم میاد پروفایلم؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
خدا یا بسه دیگه ._. خدایا خسته شدیم دیگه :|
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان