امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(01-06-2021، 23:15)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:45)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااااامSmile
خوبم ممنون شما چطوری خوبی؟
خوبه خداروشکرمیگذرونیم

من خوبم عزیزم مرسی^^
سلامتی سرگرم امتحانام
توچه خبر خوش میگذره؟
شکر!منم خوبم به خوبیت =)
شکر ک -.-
شکر
چه خبرا ؟
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
آگهی
(01-06-2021، 22:49)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشمون راجب من نوشته بود

@"BTS__ARMY"

نقل قول: 2021 06 02

어쩌다보니 외국인이랑 대화를 하게 되었다. 수학을 좋아한다고 했더니 질문을 나한테 막 하셨다.
안 그래도 내 상태메세지만 봐도 영어에 현타왔는데 외국인이 질문을 하니 식은땀이 줄줄 흐르는 느낌이 들었다. 그래도 난 내 영어 지식을 총동원(?)해서 최선을 다해 질문에 답장을 해줬다. 30분이 이렇게 긴 시간인줄 몰랐다. 힘든 하루였다 ㅠㅠㅠ
قسمت میدم بگو اینا رو از کجا میاری 8
(01-06-2021، 21:37)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:35)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم زیبا:^

برای من تا ۲۴خرداده(":::

❤️❤️

مگه کی شروع شده؟! ._.
فاصلشون زیاده ن ؟!
خوبیش اینه ی درس مزخرف مث آمادگی دفاعی ندارین ._.
اخرای ماه پیش

به جاش تفکر داریم.___.
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(01-06-2021، 23:02)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:09)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی حقیقتا یبار خواستم یه آدم زیبا و دوست داشتنیو بغل کنم...
با کله خوردم آینه، شکست ((:

واو اعتماد ب سقف Big Grin Big Grin
عزت نفس (:

(01-06-2021، 23:20)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 23:15)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر!منم خوبم به خوبیت =)
شکر ک -.-
شکر
چه خبرا ؟
درس،گوشی،خواب
غذام هم اونقدر کمه ک کار حساب نمیشه D:
 سپاس شده توسط моои ، _Strawberry_
(01-06-2021، 23:20)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی دختره کره ای بود انگلیسیش خیلی خوب بود نیم ساعت داشت واسم توضیح میداد اکثرش هم هیچی نفهمیدم تهش هم گفتم i got it Telegh_01 سس ماست پخش کنید
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(01-06-2021، 22:14)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:09)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دروغ نگفتم ._.
بر منکرش لعنت!
عه منکرش ک خودمم رسوا شدم .-.

چرت و پرت‌ نگو (:

(01-06-2021، 23:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:37)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

❤️❤️

مگه کی شروع شده؟! ._.
فاصلشون زیاده ن ؟!
خوبیش اینه ی درس مزخرف مث آمادگی دفاعی ندارین ._.
اخرای ماه پیش

به جاش تفکر داریم.___.

دفاعی خیلی مزخرف تره :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، *Aɴѕel*
(01-06-2021، 23:40)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 23:20)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی دختره کره ای بود انگلیسیش خیلی خوب بود نیم ساعت داشت واسم توضیح میداد اکثرش هم هیچی نفهمیدم تهش هم گفتم i got it Telegh_01 سس ماست پخش کنید
جواب منو بدههههههه

(01-06-2021، 23:47)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:14)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بر منکرش لعنت!
عه منکرش ک خودمم رسوا شدم .-.

چرت و پرت‌ نگو (:

(01-06-2021، 23:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخرای ماه پیش

به جاش تفکر داریم.___.

به خاطر تو پ.خ رو باز کردم ببین چ بچه خوبیم :>
چشم!

+آمادگی دفاعی رو چرا برا دخترا هم گذاشتن مگ اونام باید موقع جنگ دفاع کنن .__________.
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(01-06-2021، 23:50)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 23:40)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب منو بدههههههه

(01-06-2021، 23:47)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرت و پرت‌ نگو (:

چشم!

+آمادگی دفاعی رو چرا برا دخترا هم گذاشتن مگ اونام باید موقع جنگ دفاع کنن .__________.

ممنون آرمین (=✨ گوگولی ._.
بی بلا

نمیدونم بمولا ._.
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(01-06-2021، 23:18)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ʟeмoи"
کجایی؟

اینجا:/
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *Aɴѕel*
(01-06-2021، 23:55)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 23:50)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب منو بدههههههه

چشم!

ممنون آرمین (=✨ گوگولی ._.
بی بلا

نمیدونم بمولا ._.
قدیما امسال من زن میگرفتن گوگولی چیه XD
درخشان!

محتویات کتاب چیه؟

(01-06-2021، 23:56)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 23:18)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ʟeмoи"
کجایی؟

اینجا:/
بعد اون شب...
عکسای سوفی رو پاره کردم Telegh_01
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، لــــــــــⓘلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان