امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(02-06-2021، 18:20)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 18:18)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیده بودم یادم میرفت بپرسم!
مودتو عوض کن :/
خب الان فهمیدی من ی half blood هسدم؟ Cool
نمتونم مود اشتبا بزارم Telegh_41
ن...الان فهمیدم!
مود خودتو عوض کن :/
 سپاس شده توسط shghyegh
آگهی
(02-06-2021، 18:20)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 18:18)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیده بودم یادم میرفت بپرسم!
مودتو عوض کن :/
نمتونم مود اشتبا بزارم Telegh_41

(02-06-2021، 18:19)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:/
نميتونم زياد بگم در اين حد بدون كه لب تاپ ندارم
اها =/
عب نداله یکم استراحت بدون فضای مجازی داشته باش
من چن روز این کار را کردم حس باحالی داش البت یکم شکنجه آور بود ولی بد نبود

من چن روز نيست چند ماهه^^
كل تابستون.-.

صاحابش را داد^^

@Alien
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(02-06-2021، 18:22)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمتونم مود اشتبا بزارم  Telegh_41
ن...الان فهمیدم!

اورین Cool Big Grin

هرگاه تعویضش کردم مودِ جدیدم را خواهی دید فرزندددم Cool
خودت چلا ندالی؟_؟

(02-06-2021، 18:22)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمتونم مود اشتبا بزارم  Telegh_41

اها =/
عب نداله یکم استراحت بدون فضای مجازی داشته باش
من چن روز این کار را کردم حس باحالی داش البت یکم شکنجه آور بود ولی بد نبود

كل تابستون.-.

صاحابش را داد^^

@Alien
شت
واقعا؟ Undecided
ای بابا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(02-06-2021، 18:26)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 18:22)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن...الان فهمیدم!

اورین Cool Big Grin

خودت چلا ندالی؟_؟

(02-06-2021، 18:22)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كل تابستون.-.

صاحابش را داد^^

@Alien
شت
واقعا؟ Undecided
ای بابا
زود تعویضش میکنی فهمستی؟3
من نمد دنبال اوکیشم!
 سپاس شده توسط shghyegh
@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"

پوف تو هم رفتی قاطی مرغای چس ناله
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط shghyegh ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(02-06-2021، 18:33)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 18:26)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اورین Cool  Big Grin

خودت چلا ندالی؟_؟

شت
واقعا؟ Undecided
ای بابا
من نمد دنبال اوکیشم!
اگه تا آخر امشب مودم عوض بشه ی فکری میکنم Cool Big Grin
بزار من حرصم میگیره کسی عکس نداشته باشه Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(02-06-2021، 18:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 18:33)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمد دنبال اوکیشم!
اگه تا آخر امشب مودم عوض بشه ی فکری میکنم Cool Big Grin
اصلا یه چیز...
هر وقت مودت عوض شد و خوب شد منم میزارم =))
 سپاس شده توسط shghyegh
(02-06-2021، 18:39)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 18:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه تا آخر امشب مودم عوض بشه ی فکری میکنم Cool  Big Grin
اصلا یه چیز...
هر وقت مودت عوض شد و خوب شد منم میزارم =))

پس با این حال شاید ماه ها طول بکشه بخوایی آواتار بزاری گُل =)
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(02-06-2021، 14:47)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 10:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهش =v

خب میگفتی
مرسی که بدنیا اومدم Telegh_01
اره مرسی25r30

(02-06-2021، 10:34)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@شـــقآ یــق

نمیخوای انتقام بگیری؟
زورمه بخداااا

(02-06-2021، 11:14)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازاد شدین خوشالین ننه v:
@"صباna fas"
نوچ منکه نیستم

چیو نیستی؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
یاد صدات افتادم. لعنتی واقعا مال خودت بود؟ بیا یه پیج میزنم تو حرف بزن من چرت و پرت کلیپ میکنم میزارم تنگش
@"Alien"
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان