امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

@*VENUS*
بهااااار
من چیکار کنم ؟
چند روز دیگع کنکوره از ی ور امتحانا تموم نشدن هنوز :/ انوقت من این چند روزه اصلا حال ندارم درس بخونم یعنی کتابا جلومن ولی حال ندارم ی درس خیلی آسون ک کلی بهش علاقه دارمو بخونم crying crying crying crying crying
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(04-06-2021، 21:23)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:19)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه
بیشتر فکر کن
ب همه چی((:
خیلی وقت بود حرف نزده بودیمfishing
فکر به چی
فکر به نابود کردن کسی که دوستم رو از من دور کرد
فکر به تغییر دوستی و امیدوار بودن به اینکه دوستی که از عقیده هات متنفره و بهت محل هم نمیزاره دوباره برگرده
یا فکر به عوض کردن لباس همون عروسک خیمه شب بازی  تا بقیه حس کنن که یک شخصیت جدید ولی کلیشه ای رو ببینن؟...

۱- دوستی که تورو همینجوری‌ که هستی قبولت نداره همون بهتر که نباشه
۲- دوستی که با حرف بقیه ازت دور بشه هم بهتر که نباشه !
۳- تو قرار نیست واسه نگه داشتن آدما تو زندگیت ، نقش یک آدم دیگرو بازی کنی تا اونا خوشِشون بیاد
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(04-06-2021، 21:26)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اما از این به بعد سعی میکنم خود واقعیم باشم...خود واقعیم...

افرین خوشم اومد
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(04-06-2021، 21:23)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Lol
ما دخترا اکثر‌ اوقات داریم غیبت میکنیم تو پ.خ lolllz
و راجب همههههه صحبت میکنیم -.-
و هر وقت کسی چیزی از پرهام گفته، من همیشه گفتم خیلی گل پسره
اینو خوب اومدیBb8

بهاررررررر نگا سهند ب من چی میگهههههp336p336مگه من چیکار کردممممp336

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.uplooder.net/img/image/39/3722ce15a62942589039be9e17771b70/IMG-۲۰۲۱۰۶۰۴-۲۲۵۵۲۷.jpg

Lolllllllllllll

بزن دندوناشو تو دهنش خورد کن ._.
چرا میخواد از دستت خلاص شه؟ دختر به این ماهی -__-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
(04-06-2021، 21:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:23)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر به چی
فکر به نابود کردن کسی که دوستم رو از من دور کرد
فکر به تغییر دوستی و امیدوار بودن به اینکه دوستی که از عقیده هات متنفره و بهت محل هم نمیزاره دوباره برگرده
یا فکر به عوض کردن لباس همون عروسک خیمه شب بازی  تا بقیه حس کنن که یک شخصیت جدید ولی کلیشه ای رو ببینن؟...

۱- دوستی که تورو همینجوری‌ که هستی قبولت نداره همون بهتر که نباشه
۲- دوستی که با حرف بقیه ازت دور بشه هم بهتر که نباشه !
۳- تو قرار نیست واسه نگه داشتن آدما تو زندگیت ، نقش یک آدم دیگرو بازی کنی تا اونا خوشِشون بیاد
(:
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
سلام
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ ، shghyegh ، *VENUS*
(04-06-2021، 21:26)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایول بهت
ب قل استادمون آفَنَر
خببب
سلام خوبی چخبر؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh

این که خیلی خوبه

فقط اگه از کلمه ی دوست استفاده کردی ، سعی کن واقعا دوستِ واقعی باشی
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق ، shghyegh
(04-06-2021، 21:17)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:14)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژووون توام ک خجالتی شدی Tongue
بودم 39

اوخیهه 40
=/
/=

ناشناس -_-
(04-06-2021، 21:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این که خیلی خوبه

فقط اگه از کلمه ی دوست استفاده کردی ، سعی کن واقعا دوستِ واقعی باشی
باشه(:
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان