امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(04-06-2021، 21:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:26)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهی من فدات بشمgrou

واییی اره
منتظر باش:v

خدا نکنه عزیزه دلممممم

دارم به اون شیشه های رنگی و نوری که ازش رد میشه فکر میکنم -.-
واییییییییییی به شدت دوست دارم زود تر برم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
آگهی
(04-06-2021، 21:32)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:26)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
بهااااار
من چیکار کنم ؟
چند روز دیگع کنکوره از ی ور امتحانا تموم نشدن هنوز :/ انوقت من این چند روزه اصلا حال ندارم درس بخونم یعنی کتابا جلومن ولی حال ندارم ی درس خیلی آسون ک کلی بهش علاقه دارمو بخونم crying  crying  crying  crying  crying

بهش میگن حالت اُوِردُز

شما اوردزِ درسی کردی (:
که یک حالت کاملااااا طبیعیه و تموم دانش اموزا این موقع از سال که میرسه ، این حالت بهشون دست میده . مخصوصا اینکه فشار و استرس کنکورم هست
تنهاااا راه حلش اینکه به هدفت فکر کنی و برنامه ریزی داشته باشی

من از اول قرنه ک اوردوز درسی کردم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، моои ، *VENUS*
(04-06-2021، 21:32)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:26)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
بهااااار
من چیکار کنم ؟
چند روز دیگع کنکوره از ی ور امتحانا تموم نشدن هنوز :/ انوقت من این چند روزه اصلا حال ندارم درس بخونم یعنی کتابا جلومن ولی حال ندارم ی درس خیلی آسون ک کلی بهش علاقه دارمو بخونم crying  crying  crying  crying  crying

بهش میگن حالت اُوِردُز

شما اوردزِ درسی کردی (:
که یک حالت کاملااااا طبیعیه و تموم دانش اموزا این موقع از سال که میرسه ، این حالت بهشون دست میده . مخصوصا اینکه فشار و استرس کنکورم هست

هوووووووووم دقیقا^^
برنامه دارم کلی هم مدون و خوبه ولی اجراش نمیکنم اصن:/
از ی ور یاد هدفم میوفتم گریم میگیره اصن ی وضعیییییی:/
الانم دوباره این حسام کوفتی منو یاد کنکور انداخت ک تقریبا ۲۰ روز دیگه اس باز دارم زااااار میزنم:/
(04-06-2021، 21:33)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهند راس میگه خیلی ظالمه ... (سیگار)

عجب بابا عجبBl8
(((:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(04-06-2021، 21:31)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Lolllllllllllll

بزن دندوناشو تو دهنش خورد کن ._.
چرا میخواد از دستت خلاص شه؟ دختر به این ماهی -__-

چون ظالمه Telegh_43Telegh_43Telegh_43

کی‌؟؟؟ شقایق ؟ O_O
مهربون تر از این بشر داریم اصلا؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(04-06-2021، 21:30)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:28)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

سلامممممممممممم آقا امیر
خوبینن؟

مرسی تو خوبی؟

(04-06-2021، 21:31)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:28)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

صورتیُ نیگا v:

Telegh_43
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
(04-06-2021، 21:34)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش میگن حالت اُوِردُز

شما اوردزِ درسی کردی (:

من از اول قرنه ک اوردوز درسی کردم

تو هم مثل من قشنگ روزی سه وعده زار میزنی؟crying
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
@*VENUS*
پیس پیسTelegh_53
(((:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(04-06-2021، 21:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:31)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون ظالمه Telegh_43Telegh_43Telegh_43

کی‌؟؟؟ شقایق ؟ O_O
مهربون تر از این بشر داریم اصلا؟

مهربونه ولی ظالمه
ناشناس
(04-06-2021، 21:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

جات چقدر این چند وقت خالیه . حتما سرت خیلی شلوغه
بیا حرف بزنیم

خوبی ؟

اره خیلی

شکر
شما خوبی؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان