امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱»

عه روز شماهم چرته ک سپاس دادین
فکر کردم فقط روز من چرته

هیچ کس هیچ وقت تنها نیست
همراه اول
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، shghyegh ، Medusa ، Mohlek
آگهی
(18-06-2021، 12:34)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کردم فقط روز من وزنه

هیچ کس هیچ وقت تنها نیست
همراه اول

امروز چن شنبس چندمه اصن چیه قضیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، Mohlek
(18-06-2021، 12:34)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کردم فقط روز من وزنه

هیچ کس هیچ وقت تنها نیست
همراه اول

گرمهههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
ولتاژ ضعیفهههههههههههههههههه
کولر نمیشه روشن کردددددددددددددددددددددد
گاددددددددددددددد کیلللللللللل میییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Medusa ، Mohlek
(18-06-2021، 12:36)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کردم فقط روز من وزنه

هیچ کس هیچ وقت تنها نیست
همراه اول

نمیدونم|:
امروز چندمع|:؟
امتحان نداشتم احیانن
(((:
 سپاس شده توسط shghyegh ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(18-06-2021، 12:29)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa
فکر کنم وسط آهنگه که میگفت That so Beautiful منظورش شما بودی(:

پرهاااام
خجالتم نده. عه. 

(18-06-2021، 12:30)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون پس):
اینستا نیستی ک عکسمو ندیدی لایک نکردی)):
)):

الان کردم کیوتچه. :**

(18-06-2021، 12:31)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام عکس بزارم بین اینهمه خوشگل زشته -_-

حرف مفت؟ حرف مفتتت؟! من تا همین دو سال پیش یه توده‌ی جوش بودم که دست و پا درآورده بود. :| اونوقت تو تو دوران بلوغت انقدر زیبایی، خجالت نمی‌کشی؟ زبونتم درازه؟ -__-

(18-06-2021، 12:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 12:22)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا آدم‌ پایینش منقبض میشه :v

میدونی یه چیزایی هست که زشته بگی

سپاس طلایی تقدیم به شما. 
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh ، *Aɴѕel* ، _sehun_ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، سهَ‌ند
(18-06-2021، 12:36)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 12:29)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa
فکر کنم وسط آهنگه که میگفت That so Beautiful منظورش شما بودی(:

پرهاااام
خجالتم نده. عه. 
بلاخره گل یه روزی باید خودشو نمایان کنه
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa
ببخشید دوستان p336
دیگه نمیگم):
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *Aɴѕel* ، Medusa ، شـــقآیــق
(18-06-2021، 12:36)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 12:36)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم|:
امروز چندمع|:؟
امتحان نداشتم احیانن
وایی توام انگار دچار روزمرگی شدی =(
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
@*VENUS*
میسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس یوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Medusa ، شـــقآیــق ، shghyegh ، *VENUS*
‏هر چی با آدم‌های بیشتری آشنا میشم، 
بیشتر مطمئن میشم که در آخر از شدت تنهایی و در تنهایی شدیدی خواهم مرد...
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق ، shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان