امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱»

(18-06-2021، 14:55)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 14:45)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا دیر گفتی -.-
__
ولی دیگه وضع از این بدتر نمیشه ک  Telegh_01
رئیسی خوب کار نکرد تگم کنید فحش بدید اصلا |: پاشین تنبلی نکنید گل پونه های وحشیه دشت امید

نه دیگه، رئیسیم خوب کار نکرد، تقصیر روحانیه. :v انقدر گند زده بوده که دیگه نمی‌شده درستش کرد. هوم؟ 
ما دو تا بیل داریم...
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
برید ب همتی رای بدید اگه دلتون برا دوره روحانی تنگ میشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shahid
(18-06-2021، 14:54)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 14:52)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید سلام(:
ممنونم گرفتم._.✨♥️
نه بابا چرا ببخشید.. من خودم اهل سلام نیستم.. (با کَلّه میام یهو)
خواهش میکنم سوالی باز اگ بود شمارمو میدم تو جاده شمال بقیشو ازم بپرس }:

من وسط حرف یدفع میگم سلام خوبی|:
باشه پ خ کنین._.
قول میدم ب کسی ندم شمارتو._.
ب شرط اینکه قول بدی شمارمو ب کسی ندی._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
(18-06-2021، 14:53)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 14:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا دیبا کسیست که در برنامه زنده بی بی سی فرمود :
من رهبر بعدی ایران خواهم بود چون انسان شریفی ام و چون در جوانی با تراکتور کار میکردم پس قطعا حمایت ۳۳ درصد از جامعه ایران که کساورز هستن با من خواهد بود !
لااقل این شیخا دیگه از اینا بهترن خداییش ...

چرا فکر می‌کنی هر کی رای نمی‌ده سلطنت‌طلبه؟

متاسفانه اکثرا بهبود شرایط رو در رای ندادن میدونن به نظرم این تفکرم مثل تفکر سلطنت طلبی پوچه
ناشناس

سپاس شده توسط Medusa ، _sehun_ ، شـــقآیــق ، Mohlek ، shahid
(18-06-2021، 14:53)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 14:52)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب اون نمیدم._.

کس جالب دیگه ای نیست
برو ب همتی رای بده تا برگردی به دوران روحانی

ایشالله سال بعد
امسال ک رد شد
(((:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(18-06-2021، 14:55)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 14:45)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا دیر گفتی -.-
__
ولی دیگه وضع از این بدتر نمیشه ک  Telegh_01
رئیسی خوب کار نکرد تگم کنید فحش بدید اصلا |: پاشین تنبلی نکنید گل پونه های وحشیه دشت امید

نه دیگه، رئیسیم خوب کار نکرد، تقصیر روحانیه. :v انقدر گند زده بوده که دیگه نمی‌شده درستش کرد. هوم؟ 

*سرفه* کنایه زدم. *سرفه*

نه ما از اون خانواده هاش نیستیم از این حرفا بزنیم
ناشناس

سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_
خب من وقتی ب حرفاشون گوش نکردم.-.
اصلا نمیشناسمشون.-.
از حرفاشون و سیاست سر در نمیارم._.
چیکار کنم؟._.
همینجوری الکی اسم یکیو بنویسم._.؟
(((:
 سپاس شده توسط shghyegh ، Mohlek ، آمین
(18-06-2021، 14:59)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من وقتی ب حرفاشون گوش نکردم.-.
اصلا نمیشناسمشون.-.
از حرفاشون و سیاست سر در نمیارم._.
چیکار کنم؟._.
همینجوری الکی اسم یکیو بنویسم._.؟

وقتی اکثر مردم دارن به رییسی رای میدن پس کی خوبه این وسط؟
باید مناظره هارو میدیدی!
مثلا زاکانی خیلی خوب حرف میزد به نفع رییسی کنار کشید
جلیلیم ب نفع رییسی کنار کشید
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(18-06-2021، 14:54)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 14:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا دیبا کسیست که در برنامه زنده بی بی سی فرمود :
من رهبر بعدی ایران خواهم بود چون انسان شریفی ام و چون در جوانی با تراکتور کار میکردم پس قطعا حمایت ۳۳ درصد از جامعه ایران که کساورز هستن با من خواهد بود !
لااقل این شیخا دیگه از اینا بهترن خداییش ...
همه شیخا خوب نیستن|:
بعضیاشون خوب هستن|:

مثه اکبر عبدی تو اون فیلمه
یا اون پسره اسمش یادم نیس تو ایینه بغل هم بازی کرده

این شیخا خوبن25r30fishing25r30
دیقا
ینی ببین
مثلا تو پنجا سال پیش
شیخا یه اوباهتی داشتن
چرا ؟
چون اون موقع شرایط سخت بود
ولی کسی که با اون شرایط سخت بر میگشت و این راهو ادامه میداد
ینی اون قلبا مسلمون بود و نمیرید تو دین و این حرفا
ولی خب الان در وضعیتی هستیم که هر کی معدلش زیر ۱۵ میشه میره طلبه میشه ...
ناشناس
 سپاس شده توسط _sehun_ ، shghyegh ، آمین
(18-06-2021، 14:56)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 14:53)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا فکر می‌کنی هر کی رای نمی‌ده سلطنت‌طلبه؟

متاسفانه اکثرا بهبود شرایط رو در رای ندادن میدونن به نظرم این تفکرم مثل تفکر سلطنت طلبی پوچه

نه. صرفاٌ بهبود شرایط رو در رای دادن نمی‌دونن.
تمام کسایی که رای می‌دن/نمی‌دن فکر کردن و دیدن که این راه بهتره. نباید برچسبی زد. به هیچ کدوم.
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان