امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱»

(18-06-2021، 14:59)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من وقتی ب حرفاشون گوش نکردم.-.
اصلا نمیشناسمشون.-.
از حرفاشون و سیاست سر در نمیارم._.
چیکار کنم؟._.
همینجوری الکی اسم یکیو بنویسم._.؟

سلام
خالی بنداز فقط مهرش مهمه دیگه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa ، شـــقآیــق
آگهی
هرکی رای نده ایشالا ی مادر شوهر مثل زاکانی نصیبش بشه .___.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس

سپاس شده توسط Mohlek ، _sehun_ ، شـــقآیــق ، shahid
(18-06-2021، 14:56)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 14:54)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا چرا ببخشید.. من خودم اهل سلام نیستم.. (با کَلّه میام یهو)
خواهش میکنم سوالی باز اگ بود شمارمو میدم تو جاده شمال بقیشو ازم بپرس }:

من وسط حرف یدفع میگم سلام خوبی|:
باشه پ خ کنین._.
قول میدم ب کسی ندم شمارتو._.
ب شرط اینکه قول بدی شمارمو ب کسی ندی._.
بی تربیتی متاسفانه..
نه نه نه 
تو الان باید بگی من ازون دخترا نیستم. چون منم انتظار همینُ دارم،برای جوابای دیگه آمادگی ندارم [ error404]  D:
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(18-06-2021، 15:03)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکی رای نده ایشالا ی مادر شوهر مثل زاکانی نصیبش بشه .___.

زاکانی زبانش تند بود ولی خوب روحانیو میکوبید
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط •ДmịrHoSsiŋ• ، Mohlek ، شـــقآیــق
آقا الان حکومت نظامی کنین اصن
هر کی رای نده سوسک بره تو شلوارش Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa
(18-06-2021، 15:01)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 14:56)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسفانه اکثرا بهبود شرایط رو در رای ندادن میدونن به نظرم این تفکرم مثل تفکر سلطنت طلبی پوچه

نه. صرفاٌ بهبود شرایط رو در رای دادن نمی‌دونن.
تمام کسایی که رای می‌دن/نمی‌دن فکر کردن و دیدن که این راه بهتره. نباید برچسبی زد. به هیچ کدوم.

برچسب نیس حرف من اینه هم صدا با جریانی که چشم دیدن این مملکتو نداره نباس شد ! هرکجا مردم پای کار نبودن پالس منفی به دشمن داده شد و هر دفه ی ضربه زد [سردار ، فخری زاده...]
ناشناس

سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(18-06-2021، 15:01)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 14:59)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من وقتی ب حرفاشون گوش نکردم.-.
اصلا نمیشناسمشون.-.
از حرفاشون و سیاست سر در نمیارم._.
چیکار کنم؟._.
همینجوری الکی اسم یکیو بنویسم._.؟

وقتی اکثر مردم دارن به رییسی رای میدن پس کی خوبه این وسط؟
باید مناظره هارو میدیدی!
مثلا زاکانی خیلی خوب حرف میزد به نفع رییسی کنار کشید
جلیلیم ب نفع رییسی کنار کشید
چ ربطی داره
چون اکثرا ب اون رای دادن ، اوشون خوبه؟
اومم
شاید دستانی پست پرده باشد!
(((:
 سپاس شده توسط آمین ، Medusa
بنظرتون اگه یه اسکرین از این چت رو نامه کنم واس مفامات رده بالا بم یاندیس میدن ؟
زحمت کشیدم ناموصا Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa
فرقی نمیکنه ما رای بدیم یا ن رفقا خودتونو خسته نکنین Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa ، Mohlek
(18-06-2021، 15:04)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا الان حکومت نظامی کنین اصن
هر کی رای نده سوسک بره تو شلوارش Telegh_01

الان که تلویزیون گفت حضور مردم بی‌نظیره و لحظه به لحظه داره به خیر جمعیت اضافه می‌شه مردم با وجود تمام تبلیغلات منفی با هزار امید و آرزو پای صندوق رای حاضر شدن تا ایران درخشنده‌ای رو شاهد باشن، پس یه من و شقایق نیایم به جایی بر نمی‌خوره حالا. (((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان