امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱»

(18-06-2021، 14:46)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 14:39)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچها شما رای میدین؟
من چیکار کنم برم آیا/=

این ب خودت ربط داره الان ی عده میان بحث سیاسی میکشن وسط رای نمیدن به خودشون مربوطه
به قول اکسو "با احساساتت نجنگ"
کاریو ک دوس داری انجام بده

رفتم چون سال اولم بود/=
عقده نشه برامTelegh_51

(18-06-2021، 15:25)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 15:23)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم ک/=
برگشتم الان

ب کی رای دادی 17

جانب ریش Big Grin

(18-06-2021، 15:26)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 15:24)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرررسییییی*.*
Sad
دیگه نمیکنم
آفرین نَفَسییی

جون جووون*.*♡
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق
آگهی
(18-06-2021، 15:29)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 14:46)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ب خودت ربط داره الان ی عده میان بحث سیاسی میکشن وسط رای نمیدن به خودشون مربوطه
به قول اکسو "با احساساتت نجنگ"
کاریو ک دوس داری انجام بده

رفتم چون سال اولم بود/=
عقده نشه برامTelegh_51

(18-06-2021، 15:25)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب کی رای دادی 17

جانب ریش Big Grin
منکه نرفتم دلتون بسوزه Bb7

ریش Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Mohlek ، شـــقآیــق
(18-06-2021، 15:26)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 15:22)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال خودم نمیدم خب Rolleyes
نمیتونم ب اون بدم حس خوبی ندارم بهش Rolleyes
رای را میگویم Rolleyes ذهن خود را مثبت کنید Rolleyes

اوو مگه مال بقیه هم دست توعه؟ v:
بهرحال مال خودته ، به اونی ک میخوای بده کیفشو ببر v:
منم همون رای رو میگم دیگه. V: چی گفتم مگه D:
ن دست من چرا.______.
اره جون خودت تو رای گفتی؟32
اره اره32
(((:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Ɗєя_Mσηɗ
(18-06-2021، 15:31)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 15:29)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتم چون سال اولم بود/=
عقده نشه برامTelegh_51

جانب ریش Big Grin
منکه نرفتم دلتون بسوزه  Bb7

ریش Telegh_01
برو حتا اگ نخواستی سفید بنداز اما برو چون مهرش بخوره بهتره برات/=
من دوس دارم بگم ریش Big Grin
_
عزیزم من برم سر درس و مشقم فعلا♡
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
طبق اخرین امار فقط ۵ میلیون نفر رأی دادن.
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(18-06-2021، 15:34)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساعت ۱۲ میگفتن ۷ میل تعرفه مصرف شده که؟
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط βάરãɲ
(18-06-2021، 14:27)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رای اولی بودمTelegh_54
کاش یکی میبود ک صلاحیت داشته باشه ک من بهش رای بدم ک ی مهر بخوره تو شناسناممTelegh_54خاک بر سرااااTelegh_54

جدی؟

رای سفید بده خب
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، شـــقآیــق
واو بازدید کننده ها رو/=
مدیرانی گرااااام*.*
_
من ک دختر خوبی بودم Bb4
                               توهم زا نیست ...♡

(18-06-2021، 15:33)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 15:26)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوو مگه مال بقیه هم دست توعه؟ v:
بهرحال مال خودته ، به اونی ک میخوای بده کیفشو ببر v:
منم همون رای رو میگم دیگه. V: چی گفتم مگه D:
ن دست من چرا.______.
اره جون خودت تو رای گفتی؟32
اره اره32

پس چی گفتم؟ vv:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(18-06-2021، 15:35)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 15:34)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساعت ۱۲ میگفتن ۷ میل تعرفه مصرف شده که؟

۱۳ صدا سیما گف ۵رمیل
دقیق نمیدونم
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: