امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱»

(18-06-2021، 15:34)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 15:31)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منکه نرفتم دلتون بسوزه  Bb7

ریش Telegh_01
برو حتا اگ نخواستی سفید بنداز اما برو چون مهرش بخوره بهتره برات/=
من دوس دارم بگم ریش Big Grin
_
عزیزم من برم سر درس و مشقم فعلا♡
ن بابا دلوغه
بگو عزیزم هرچی دوس داری بگو اصن Telegh_01

برو ژوژو منم کم کم میرم Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ
آگهی
(18-06-2021، 15:38)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 15:34)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو حتا اگ نخواستی سفید بنداز اما برو چون مهرش بخوره بهتره برات/=
من دوس دارم بگم ریش Big Grin
_
عزیزم من برم سر درس و مشقم فعلا♡
ن بابا دلوغه

شقا تصمیم گرفتم همه کتابا رو هفته دیگه بسوزونم^_^
انقدر خوشحالمممممم Angel
_
بریم دیگه واقعا/=
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
(18-06-2021، 15:35)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 14:27)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رای اولی بودمTelegh_54
کاش یکی میبود ک صلاحیت داشته باشه ک من بهش رای بدم ک ی مهر بخوره تو شناسناممTelegh_54خاک بر سرااااTelegh_54

جدی؟

رای سفید بده خب
رای سفید دیگه چیه
رای کاغذ خالی بندازم؟o_O

(18-06-2021، 15:36)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 15:33)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن دست من چرا.______.
اره جون خودت تو رای گفتی؟32
اره اره32

پس چی گفتم؟ vv:
خودت میدونی32
(((:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(18-06-2021، 15:42)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 15:36)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چی گفتم؟ vv:
خودت میدونی32

*وی سوت زنان به سقف خیره میشود. *
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(18-06-2021، 15:45)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 15:42)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت میدونی32

*وی سوت زنان به سقف خیره میشود. *

خیره شو25r3025r3025r3025r30
بعد همینجور ک سوت میزنه محل رو ترک میکنه؟25r30
(((:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
تا ساعت ۱ هشت میلیون را دادن...
تو ۹۶ تا ساعت ۱ یازده میلیون بود...
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، βάરãɲ ، شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(18-06-2021، 15:41)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 15:38)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن بابا دلوغه

شقا تصمیم گرفتم همه کتابا رو هفته دیگه بسوزونم^_^
انقدر خوشحالمممممم Angel
_
بریم دیگه واقعا/=

چالش بزار همه کنکوریا شرکت کنن بوخودا

چشم Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، βάરãɲ
(18-06-2021، 15:07)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 15:01)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی اکثر مردم دارن به رییسی رای میدن پس کی خوبه این وسط؟
باید مناظره هارو میدیدی!
مثلا زاکانی خیلی خوب حرف میزد به نفع رییسی کنار کشید
جلیلیم ب نفع رییسی کنار کشید
چ ربطی داره
چون اکثرا ب اون رای دادن ، اوشون خوبه؟
اومم
شاید دستانی پست پرده باشد!

قطعا
اگه خوب نبود هیچکس رای نمیداد خیالت تخت مردم فهم و تجربه دارن
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(18-06-2021، 16:18)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 15:07)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ ربطی داره
چون اکثرا ب اون رای دادن ، اوشون خوبه؟
اومم
شاید دستانی پست پرده باشد!

قطعا
اگه خوب نبود هیچکس رای نمیداد خیالت تخت مردم فهم و تجربه دارن

زیاد بحث نمیکنم
فقط جنابی که حرف میزنی راجع بهش ۸ سال تو قوه قضاییه بود هیچی راجع بهش نگفتن
یه سال قبل انتخابات اخبارم خودشو نصف کرد
مردم اگه تجربه داشتن رای نمیدادن
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
والا
/:
(((:
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان