امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱»

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16240481190110
پر کنید همیشه مال من خالیه نامردا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
آگهی
(18-06-2021، 11:39)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم شلبت بالبالو موخولم ^^

@"Alien"
حسین چقد گوگولم ناموصا
بیا بوسم کن خداییش

جووووون...بیا
 سپاس شده توسط Mohlek
(18-06-2021، 20:06)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 20:03)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

22‌ ‌ ‌ ‌

24

(18-06-2021، 19:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قرار بود انصراف بدم . مخالفت شد
قرار شد یک ماهی کم باشم

اگه شما برین کی حسامو دعوا کنه

من که هیچ وقت حسامو دعوا نکردم‌.-.

(18-06-2021، 20:11)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 19:41)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ؟!!!

حرف رفتن میزنی

فعلا که موندگار شدم دیگه ^^
 سپاس شده توسط Mohlek ، THEDARKNESS
(18-06-2021، 23:09)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 23:06)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستون 8 سال و گذشته و 8 سال اینده ایندمونو یه شیخ رقم زده و رقم خواهد زد

شرمنده من با همه یه جور رفتار میکنم مگه واقعا طرف رو مخم باشه اونم سرد نمیشه بی ادب میشه گستاخانه میشه

خودت میگی سردم ک:/
رای دادی راستی؟

(18-06-2021، 23:09)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 23:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم چیز دیگه بود
ببین
خیلی بهتره که تو کل ایران
فقط اصن ۵ تا شیخ باشه ! اما وقتی بگن آقا بزرگان دینیتون کیان ؟
ما بتونیم بگی آقا آره این ۵ نفر آدمن و یه دستی تو کار دارن

با بلایی که سر این لباس اوردن دیگه حتی به اصلح ترینشونم نمیشه افتخار کرد

(18-06-2021، 23:09)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رای دادی راستی؟

من میگم باران سره!
+
بله دادیم
+
نا مردا تو شناسنامه صفر کیلومتر 3 تا مهر زدن
+
من گلم بچه

الانو نمیگم قبلا گفتی سردم و مغروری:/
+
هیییییی دوستم میگع یجوری مهر زد ک قسمت فرزندانو تو شناسنامه نابووود کرد._.
+
تو خاری:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(18-06-2021، 23:13)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 20:06)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

24

(18-06-2021، 20:11)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف رفتن میزنی

دعواتون حسامو کرده Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، THEDARKNESS
(18-06-2021، 22:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
سلام بهار خانوم
ایا میدانستید که به عکس بی اف تان سپاس ندادید
و ان قلبش شکست؟!
فعلا خداحافظظظظظظظظظ

اصلاااا امکان نداره من همچین کاری کنم
تقریبا مطمئن بودم سپاس دادم ._.
الان رفتم دیدم و باورم نشد ._.

تو مورد علاقه ترینه منی ! مگه میشه آخه؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(18-06-2021، 23:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 11:39)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم شلبت بالبالو موخولم ^^

@"Alien"
حسین چقد گوگولم ناموصا
بیا بوسم کن خداییش

جووووون...بیا

فک میکنیح میریح آف میشیح خیلیح شاخیح ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(18-06-2021، 23:13)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

24

حرف رفتن میزنی

بهت بگم اگه بری با 500 نفر پیجتو گزارش میزنم صفحتو حذفش کنن
 سپاس شده توسط *VENUS*
(18-06-2021، 23:14)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هار هار -___-

من کی تورو دعوا کردم؟

(18-06-2021، 23:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا چراااا O_O

بالاخره آدما رفتنین ._.
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Mohlek
(18-06-2021، 23:13)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رای دادی راستی؟

(18-06-2021، 23:09)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با بلایی که سر این لباس اوردن دیگه حتی به اصلح ترینشونم نمیشه افتخار کرد

من میگم باران سره!
+
بله دادیم
+
نا مردا تو شناسنامه صفر کیلومتر 3 تا مهر زدن
+
من گلم بچه

الانو نمیگم قبلا گفتی سردم و مغروری:/
+
هیییییی دوستم میگع یجوری مهر زد ک قسمت فرزندانو تو شناسنامه نابووود کرد._.
+
تو خاری:/

هر گلی خارم داره.
سردی منظورم از لحاظ دیگه بود =/

(18-06-2021، 23:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 23:14)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هار هار -___-

من کی تورو دعوا کردم؟

(18-06-2021، 23:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا چراااا O_O

بالاخره آدما رفتنین ._.

بلوف زدم اصلا پیجتو ندارم من
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان