امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱»

(19-06-2021، 22:03)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:00)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه
خدا رو شکر

بسیار عالی

نمیخوای بگی ؟چی شده؟

از کی تا حالا جوجوی شهید شدی تو ^^
 سپاس شده توسط Prometheus
آگهی
(19-06-2021، 22:04)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 21:22)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@musalick
خسیس نباش

سلام سید
ط چرا از لیست رفقام رفتی بیرون؟

درود برتو

نمیدونم...خیلی حذف شدن از لیست دوستام...نمیدونم چرا
 سپاس شده توسط shahid
(19-06-2021، 22:04)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 21:22)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@musalick
خسیس نباش

سلام سید

ی بار گفتی یادم رف اسمتو ی بار دیگ بگو
(19-06-2021، 22:05)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:03)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسیار عالی

نمیخوای بگی ؟چی شده؟

جررررر

جان؟ دهنتون سرویس باز شروع کردین؟
@musalick توضیح بدهههههه
@THEDARKNESS مهدی تو دیشب حالت خوب نبود...چیکار کردی؟

چرا بو فلفل میاد؟؟؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، THEDARKNESS
(19-06-2021، 22:06)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:05)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررررر

@musalick توضیح بدهههههه

چرا بو فلفل میاد؟؟؟
من نمیدونم چه داستانیه که یه گوشه نشستم کاری هم ندارم
آخرش همه چی میفته گردن من Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، shahid ، THEDARKNESS
(19-06-2021، 22:02)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 21:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لیلی کیه باو
ابن فوقش بتونه پترسینک تو شعله باشه Telegh_01

یا خود خدا
توهین کردی تو الان
@shghyegh فقط ماهیتابه یادت نره

من ی دمپاییایی دارم از صدتا ماهیتابه بدتره خواهر خودش میدونه 4fvf

(19-06-2021، 22:05)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:04)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزا تعریف کنه چیکارش داری نچسبِ قورباغه Telegh_01 ike
ساکت میشی یا ساکتت کنم ؟ Telegh_01

نگا نگا باز داری تو ملع عام منو تهدید میکنی حواستو جم کن Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، THEDARKNESS
(19-06-2021، 22:06)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررررر

@musalick توضیح بدهههههه

چرا بو فلفل میاد؟؟؟

25r3025r3025r3025r30
به شدت داره بو کرم ب مشامم میخوره
میشه توضیح بدی
ی سوال بود
چرا همه رو خنجر ب دست کردی تو
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus
(19-06-2021، 22:07)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررررر

@musalick توضیح بدهههههه

چرا بو فلفل میاد؟؟؟
من نمیدونم چه داستانیه که یه گوشه نشستم کاری هم ندارم
آخرش همه چی میفته گردن من Telegh_01

بیعشور ...
 سپاس شده توسط Mohlek
(19-06-2021، 22:07)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:02)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا خود خدا
توهین کردی تو الان
@shghyegh فقط ماهیتابه یادت نره

من ی دمپاییایی دارم از صدتا ماهیتابه بدتره خواهر خودش میدونه 4fvf

(19-06-2021، 22:05)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساکت میشی یا ساکتت کنم ؟ Telegh_01

نگا نگا باز داری تو ملع عام منو تهدید میکنی حواستو جم کن Telegh_01
الان پیام بالاتو باور کنم یا پایینو ؟ Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
(19-06-2021، 22:05)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سید

درود برتو

نمیدونم...خیلی حذف شدن از لیست دوستام...نمیدونم چرا

آخیش خوب زودتر بگو داداش
فکر کردم داری میری
بخدا اگ بدون خداحافظی از من میرفتی حلالت نمیکردم
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان