امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱»

(19-06-2021، 22:13)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:09)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان پیام بالاتو باور کنم یا پایینو ؟ Telegh_01

شتتتتتتتتت عالی بودددد   Telegh_01

اینقد ریز بین نباش فقط خیلی ارومو بی حاشیه بحثو عوض کن Telegh_01
خب من چی بگم آخه
شما عین هندزفری میمونی
صدات به هیچ جا نمیرسه
قد قدت در گوش ماس فقط ...
.
.
.
شاخ شدم رفت ناموصا Telegh_30 Telegh_01
به ارواح جدم نیستی در حدم
ازبنام بلدم Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
آگهی
(19-06-2021، 22:11)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:09)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیعشور ...
میکنمتا
توچه : لطفا ضمه ها را با فتحه جایگزین کنید که داستان نشه :telegh_01:

این حسام آخر سرشو ب باد میدہ ببین کی بت گفتم
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek
(19-06-2021، 22:14)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب بیا خشکه حساب کنیم با هم 4fvf

یکم تف داری بم بدی؟ عامو تفوم خشک شده ._.
داش تو فقط بیا بقیشو غمت نباشه 4fvf
خداوکیلی صد تومن میدم :v
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، shghyegh
(19-06-2021، 22:17)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:11)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میکنمتا
توچه : لطفا ضمه ها را با فتحه جایگزین کنید که داستان نشه Telegh_01

حسام پسر بی ادبی است.
 سپاس شده توسط shghyegh ، shahid
(19-06-2021، 22:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:13)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شتتتتتتتتت عالی بودددد   Telegh_01

اینقد ریز بین نباش فقط خیلی ارومو بی حاشیه بحثو عوض کن Telegh_01
خب من چی بگم آخه
شما عین هندزفری میمونی
صدات به هیچ جا نمیرسه
.
.
.
شاخ شدم رفت ناموصا  Telegh_30  Telegh_01
ازبنام بلدم Telegh_01
ییییحححح حیف ک حوصله ندارم برم تو اون کانالای تلم ک توش پر این شاخ بازیاس وگرنه ک خوب حالتو جا میاوردمTelegh_01

سلطان غم مادر 4fvf
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
(19-06-2021، 22:17)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میکنمتا
توچه : لطفا ضمه ها را با فتحه جایگزین کنید که داستان نشه Telegh_01

عوضش من یه کوله بار محبت دارم Telegh_01
ناشناس
(19-06-2021، 22:06)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:05)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کی تا حالا جوجوی شهید شدی تو ^^

جررررر

جان؟ دهنتون سرویس باز شروع کردین؟
@musalick توضیح بدهههههه
@THEDARKNESS مهدی تو دیشب حالت خوب نبود...چیکار کردی؟

چرا بو فلفل میاد؟؟؟
حالم؟ خوب بود که؟

از چه نظر بد بود؟
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Prometheus
(19-06-2021، 22:18)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من چی بگم آخه
شما عین هندزفری میمونی
صدات به هیچ جا نمیرسه
.
.
.
شاخ شدم رفت ناموصا  Telegh_30  Telegh_01
ازبنام بلدم Telegh_01
ییییحححح حیف ک حوصله ندارم برم تو اون کانالای تلم ک توش پر این شاخ بازیاس وگرنه ک خوب حالتو جا میاوردمTelegh_01

سلطان غم مادر  4fvf
رد پای هر آهویی رو دنبال نکن
این روزا گرگا لباس آهو دارن
اوففف Telegh_01
تو افق محو شو ناموصا Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
(19-06-2021، 22:18)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:14)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکم تف داری بم بدی؟ عامو تفوم خشک شده ._.
داش تو فقط بیا بقیشو غمت نباشه 4fvf
خداوکیلی صد تومن میدم :v

تو هزارتومن بده من کارتو ساز میکنم...چه دلنواز می کنم ._. محرم راز میکنم
 سپاس شده توسط Mohlek
(19-06-2021، 22:07)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:02)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا خود خدا
توهین کردی تو الان
@shghyegh فقط ماهیتابه یادت نره

من ی دمپاییایی دارم از صدتا ماهیتابه بدتره خواهر خودش میدونه 4fvf

(19-06-2021، 22:05)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساکت میشی یا ساکتت کنم ؟ Telegh_01

نگا نگا باز داری تو ملع عام منو تهدید میکنی حواستو جم کن Telegh_01

داره تحدیدت میکنه نه تهدید Big Grin
باز پ.خ پر بود ها
 سپاس شده توسط shghyegh ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان