امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱»

(19-06-2021، 22:23)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:21)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلا وقتی ما گیاهان دارویی مصرف می کنیم چجوری میشیم؟ :|

همونجوری بودی

نه حاجی من کلا از ساعت 12 به بعد اکسیژن به مغزم نمیرسه اسکل میشم هرچی بیشتر رد میشه منم بیشتر رد میدم
یه وضعیه

(19-06-2021، 22:23)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوییی منو مسخره نکناااا Telegh_01
اصن الان درستش میکنم

موفق یاشی

همون دیگه

منظورم همین بود داپش
 سپاس شده توسط Mohlek ، THEDARKNESS
آگهی
(19-06-2021، 22:22)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:14)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچوقت تا حالا اینجوری بش نگا نکرده بودم Telegh_59 Telegh_01

این ایرانیشه دیگه

ی دیقه هنگ کردم فک کردم داری فش میدی حاج اقا Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، سهَ‌ند
(19-06-2021، 22:24)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموصا شبی هزار ؟
داش من اینجوری نمیکنم کسیو حیفه ناموصا :v
( از فتحه به جای ضمه اسافاده شود )

داش دلتو خوش نکن....بالاخره بچه های انجمنم بچه های خودمونن...اشکال نداره کا..لازم نیست اینجوری پوشش بدی داش...من شبی هزارتومن...میک نم گودال مارینا

اره هزار بت میدم...توهم میچرخی بم میدی دستاتو تا ببوسم دستان زحمت کش گارگران را
از کی تا الان واس کردنم پول میگیرن ؟ :v
حاجی تا لبه میره بر میگرده بمولا نترس :v
تو فقط پست کن :v
(19-06-2021، 22:24)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
هنوز لب پنجره نشستی یا پاشدی دیگه؟
یکم نشستم دیدم دختر همسایه رد شد خیلی مشتی بود
هیچی دیگه مناظرم باز رد بشه Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، THEDARKNESS
(19-06-2021، 22:26)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:22)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ایرانیشه دیگه

اع فوش چیه
خوب شد خواهر کوسه رو نگفتم
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، Prometheus
(19-06-2021، 22:24)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن دیگه نششششد
خط بزن تموم آدمایی که وقتی با قلبت براشون مایه گذاشتی با سیاست باهات برخورد کردن

همینو دیدم الان Telegh_01
نیاز نی دنیا پر آدم باشه
همینکه دور و بریامون آدم باشن کافیه ...
سلطانم ناموصا Telegh_01

من تسلیمم سلطان Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
(19-06-2021، 22:26)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:23)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه حاجی من کلا از ساعت 12 به بعد اکسیژن به مغزم نمیرسه اسکل میشم هرچی بیشتر رد میشه منم بیشتر رد میدم
یه وضعیه

موفق یاشی

همون دیگه

منظورم همین بود داپش
نمیدونم حکمت چیه نزده میریم فضا
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Prometheus
(19-06-2021، 22:24)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"

(19-06-2021، 22:24)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش دلتو خوش نکن....بالاخره بچه های انجمنم بچه های خودمونن...اشکال نداره کا..لازم نیست اینجوری پوشش بدی داش...من شبی هزارتومن...میک نم گودال مارینا

دیگه قدری پوشش هم لازمه بردار
خواهرم حجابتو رعایت کن

من در حد توانم پوشش دادم...خواهران گرامی برن اون سمت سرویس بهداشتی بانوان اون طرفه
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، shahid
(19-06-2021، 22:27)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:26)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اع فوش چیه
خوب شد خواهر کوسه رو نگفتم
از الان من ازش ب عنوان ی فش استفاده خواهم کرد 4fvf
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
گل بزنین دیگه
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، shghyegh
(19-06-2021، 22:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کی تا الان واس کردنم پول میگیرن ؟ :v
حاجی تا لبه میره بر میگرده بمولا نترس :v
تو فقط پست کن :v

@"Musalick"
یکم نشستم دیدم دختر همسایه رد شد خیلی مشتی بود
هیچی دیگه مناظرم باز رد بشه Telegh_01

خاک بر سرت....گمشو پ.خ شمارتو بده حوصلتو ندارم خاله جون
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان