امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱»

(19-06-2021، 23:16)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 23:14)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وات د فاز:/
وقتی میگم اشتباہ شدہ بگو چشم اینجا حرف باید حرف من باشہ مثلا بیست و ھشت سالمہ ھاااا

:| وات ذ ......
خدایی ریسه رفتم از خنده نزار سن حقیقیتو لو بدم جوجو

چ نامردن مملکت ھعییی
بابا بیخیال بیست و ھشت سالمہ
ھر چی بگہ دروغہ باور نکنید
خاھش میکنم ادامہ ندہ بزار فک کنن شاخم
آگهی
@hoooolooooo

مرتضی پاشایی هستن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
(19-06-2021، 22:38)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا حاجی چقد منحرفی ناموصا
هر شب واس خرید چای و شیرینی نذری هزار تومن میکنیم از جیبمون میزاریم کنا Telegh_01
شک داری از حسین بپرس Telegh_01

اوسکول سگ به تو پا نمیده Telegh_01

فلان فلان شدہ
شب شیرینی نذری میدید؟ اونم ھزار تومن؟
بعد فعل نذری ، کردن ھستش؟
حسین چیمیگ این؟

(19-06-2021، 22:36)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش اینا که شیرینیه زندگیه... v:

باید رفیقو گذاشت زیر دست و پا....کتک زد 4fvf

اگ این شیرینیشہ پس تلخیش چیہ؟
اوووووو
دیگه داش شرمنده دیگه بضاعتمون همینه بمولا Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، Prometheus
هیچوقت نخواهی فهمید که من کیم! هیچوقت اگه فهمیدی یه شکلات پیش من داری((:!

@Medusa
من شکلاتمو میخواممممممم

خیلی خوشگی دابسمشاتم عالیه بیشتر عکس و دابسمش بزار طرفدارتم

فن پیج بزنید برام Telegh_01
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Medusa
(19-06-2021، 23:06)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 23:04)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جرررر همین

+

باید یکم بگذره تا با تقوا بشی v:

با همکاری @عباس بوعذار

منو باش چ فکرایی در مورد تو و حسام کردم
آقا حلالمون کن
شب بخیر

صبح بخیر

(19-06-2021، 23:08)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:07)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ی دمپاییایی دارم از صدتا ماهیتابه بدتره خواهر خودش میدونه 4fvf

نگا نگا باز داری تو ملع عام منو تهدید میکنی حواستو جم کن Telegh_01
^^ ایولله

(19-06-2021، 22:10)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورت متوجه نشدم -_-

جواب سوالم ؟

کدوم سوالت خدا؟
(18-06-2021، 22:20)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

☆coииoя☆"
"†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†"
صباnafas"
"моои"
مجموعه ای از سپاس ندهنده های عزیز به عکسمcry girl

ما گلط کرد=/
ما اصلا هوش و حواس برایمان نمانده از عشق به او=/
مارا عفو بفرما به لطف الهی=/

(18-06-2021، 21:03)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 18:02)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ــــــــــⓐنسی"

در جوابت در گ.ا قبل

لانتی مرسی که اگاهم کردی تاحالا از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم

چهارده سال ازم بزرگتره خرپولم هس Telegh_01
Telegh_01 عه نمشه منم بیام؟
 سپاس شده توسط _sehun_
سلام
دوستان ببخشید می‌خوام یه ویدیو اینجا اپلود کنم باید از طریق چه لینکی انجام بدم؟
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط Prometheus
(20-06-2021، 6:34)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

درود
اکثر بچه ها اینجا از یو اپلود استفاده می کنن :/
 سپاس شده توسط آمین
(20-06-2021، 6:37)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 6:34)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

درود

لینک لطفا:/
ممنون
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط Prometheus
(20-06-2021، 6:38)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 6:37)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود

لینک لطفا:/
ممنون

https://uupload.ir/
 سپاس شده توسط آمین

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان