امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱»

(20-06-2021، 9:35)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک لحظه آرامش…

می ارزد به تمام شلوغی ها به همه دنیا…

در کنار نازنینی که مهر

در چشمانِ سبز رنگش موج می زند…

زیرا خود سراپا عشق است…

دورت بگردم من خوش‌زبونم. :***

حالت چطوره؟ 
 سپاس شده توسط *VENUS* ، _sehun_
آگهی
(20-06-2021، 10:07)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 10:04)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیبینی زیر عکسم بزرگ نوشتہ مدیر انجمن

:// نخیر چون همچین چیزی نیس

چرا ھس
چشم بصیرت میخاد
(20-06-2021، 10:12)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب بابا عجب._.

عروسک من چطوره ؟!

(20-06-2021، 10:12)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 10:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01

وایی سلاااام

سلااااامممم عشق ^^
خوبی قشنگم ؟! ❤️❤️
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، shghyegh
(20-06-2021، 10:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shahid
بچه ها ایشون محمدرضا گلزار هستن...قرار بود کسی نفهمه ولی خوب دارین بش توهین می کنین :4fvf:

علیرضا سید جان اشتباہ گفتی
ولش کن سنمو بگو
 سپاس شده توسط Prometheus
(20-06-2021، 9:25)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 0:54)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچوقت نخواهی فهمید که من کیم! هیچوقت اگه فهمیدی یه شکلات پیش من داری((:!

@Medusa
من شکلاتمو میخواممممممم

کام آاااان. این کجاش شبیه نثر منه. ): 

اموجی رو چسبونده به علامت تعجب. اولش کتابی حرف زده و بعدش محاوره. و مهم‌تر از اینا، چرت گفته. من چرت نمی‌گم. (((: 

اخه یه متن خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بلند نوشته بود

پس بهارهههههههههههه
بهاررررررررررررررررررررررررررررر
شوکولاتتتتتتتتتتتتتتت
@*VENUS*
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Medusa
(20-06-2021، 10:15)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 9:35)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک لحظه آرامش…

در کنار نازنینی که مهر

زیرا خود سراپا عشق است…

حالت چطوره؟ 

ببین کی اینجاست *-*
میدونی چقدر دلم برات تنگه ؟! میدونی یا نه ؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Medusa
(20-06-2021، 10:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shahid
بچه ها ایشون محمدرضا گلزار هستن...قرار بود کسی نفهمه ولی خوب دارین بش توهین می کنین 4fvf

محمدرضا گلزار ۲۸ سالش نیس:/
توهین؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط Prometheus ، shghyegh
(20-06-2021، 10:16)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 10:07)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:// نخیر چون همچین چیزی نیس

چرا ھس
چشم بصیرت میخاد

بله بله
حتما از کل انجمن شما اون چشم بصیرتو داری

Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732
 سپاس شده توسط ѕααяeη
(20-06-2021، 10:15)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک لحظه آرامش…

در کنار نازنینی که مهر

زیرا خود سراپا عشق است…

حالت چطوره؟ 

خدا نکنه^^
عالی تو چطوری؟
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(20-06-2021، 10:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 10:12)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب بابا عجب._.

عروسک من چطوره ؟!

(20-06-2021، 10:12)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی سلاااام

سلااااامممم عشق ^^
خوبی قشنگم ؟! ❤️❤️

مرسی مرسی خوبم^^
ت چطوری عشق جان؟
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان