امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱»

(20-06-2021، 22:48)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:46)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شک دارم.
الان یادم افتادم وقتی بغل دست عمم که اندازه توعه وایمیستم یه صحنه خنده داری میشه

واستا ببینم نفهمیدم
قدی ن عقلی گفتم عقلیییییی و سنییییی  ike
من تو چیزی که خودم سر ترم میگم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط shghyegh ، Mohlek
آگهی
(20-06-2021، 22:48)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:47)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه هوچی از خدا نمیخوااام@_@

جااااااان^^

منم قیافم میخوره عرب باشم خوبه خوبه احساس غربت نمیکنیم 44
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
(20-06-2021، 22:48)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:47)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا خوبه ک ؟:/ یذره عجیبه ولی ینی من نشنیده بودم تا حالا
هوووم ک اینطور خوشبختم
اگه سرچ کنی فرنود خاله نرگس می‌فهمی چرا می‌خوام عوضش کنم‌
:دی

عجیبه که نمی‌دونستی. به هر کی می‌گم فرنود هستم می‌گه تو همونی که فلانش رو خودش فلان؟
بله.

منم همین طور. البتّه من هنوز شما رو نشناختم. معرّفی بنمایید.

عه پس قصه ی درازی داره._.
+
من ریهام هستم از اهواز

(20-06-2021، 22:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:48)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جااااااان^^

منم قیافم میخوره عرب باشم خوبه خوبه احساس غربت نمیکنیم  44

خوبه پس
عرررررر من جدی جدی باور کردم بریم:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Mohlek ، shghyegh
(20-06-2021، 22:49)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:48)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واستا ببینم نفهمیدم
قدی ن عقلی گفتم عقلیییییی و سنییییی  ike

زحمت کشیدی
حالا دو متر قد ک پز دادن نداره
من چون عقلم خیلی زیاده مغزم سنگین شد و جاذبه کشوندش پایین در نتیجه استخونام خسته شدن و قدم بیشتر نشد Bb7
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، THEDARKNESS
(20-06-2021، 22:50)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:48)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجیبه که نمی‌دونستی. به هر کی می‌گم فرنود هستم می‌گه تو همونی که فلانش رو خودش فلان؟
بله.

+
من ریهام هستم از اهواز

(20-06-2021، 22:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه پس

اسم شما هم عجیبه.
لت می‌ سرچ ، چه معنی قشنگی هم داره.

لهجه هم داری؟ من شیفته لهجه م. ؛ )))
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(20-06-2021، 22:34)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:34)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره رویام
چی بگم
اره میدونست
ولی دوس نداشتم بدونه
اون بی بی سیه
مگ میشه ندونه
اهم اهم.

راحت باشین
چایی بریزم براتون؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، فرنودِ بن گیومرث
(20-06-2021، 22:52)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:49)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زحمت کشیدی
حالا دو متر قد ک پز دادن نداره
من چون عقلم خیلی زیاده مغزم سنگین شد و جاذبه کشوندش پایین در نتیجه استخونام خسته شدن و قدم بیشتر نشد Bb7

پس کلتم باد داره و گندس اره؟
هومم هوممم زجر بکش
(20-06-2021، 22:50)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله.

+
من ریهام هستم از اهواز

خوبه پس

حله اصن حلههه
فقط از الان ذوق نکن ی جا نوشته بود جلو جلو ذوق کنی کنسله Telegh_26 Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
(20-06-2021، 22:52)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
من ریهام هستم از اهواز

خوبه پس

اسم شما هم عجیبه.
لت می‌ سرچ ، چه معنی قشنگی هم داره.

لهجه هم داری؟ من شیفته لهجه م. ؛ )))

رهام رو با ریهام اشتباه نگیری( ریهام میشه نم نم باران)
ولی رهام میشه پرنده ای ک شکار نمیشود
+
نمیدونم فک کنم ی نمه
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، فرنودِ بن گیومرث
(20-06-2021، 22:52)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:34)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم.

راحت باشین
چایی بریزم براتون؟

قربونتون برم.
داشتم می‌گفتم خیلی مرموز رفتار می‌کنید.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان