امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱»

(20-06-2021، 22:59)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:56)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالیه . منتظریم.

من لهجه ی اصفهانیا رو دوست دارم^^
ماها زیاد باحال نی همون عربی ک میحرفیم بهتره:/

دوره المپیاد سه استاد داشتیم هر سه اصفهانی بودند.
ما هم از هفت صبح تا هشت شب سر کلاس بودیم. قشنگ اون دو سال لهجه داشتم.
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(20-06-2021، 22:58)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:57)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیرم کاملا درست و حساب شده بود تخیلتو ببر بالااا
اره برو چون کم اوردی
هه ههه Bb7
کم که نمیارم ولی خب از لحاظ ادبی چون حوصله ندارم کم میشه پس شب خوش
اره باشه تو راس میگی برو برووو  Bb7
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، THEDARKNESS
(20-06-2021، 23:00)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:59)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عربی بلدی؟

بلی

بذار یه آهنگ عربی آپلود کنم لینکش رو بذارم این‌جا.
خداست.
 سپاس شده توسط Mohlek
(20-06-2021، 23:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:57)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی حال میده لامصب._.
آرزومه برا ی سالم شده برم کویت زندگی کنم.

من سئول دوس دارم@_@ crying
همه جا بغیر از اینجا

خاب منم سئول دوس میدارم
ولی انصافا کویتم باحاله(همبازیای بچگیم اونجان:/)
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(20-06-2021، 22:58)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:56)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_- من کم حرفم

نبین اینجا زیاد ور میزنم
پس شاید زیاد غذا خوردی
یا عصبی شدی
یا زیاد خمیازه کشیدی
یا شاید با خودت زیاد حرف میزنی@_@

._.

باخودم زیاد حرف میزنم...ولی نیاز به تکون دادن فکم نیست
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(20-06-2021، 23:00)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:59)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من لهجه ی اصفهانیا رو دوست دارم^^
ماها زیاد باحال نی همون عربی ک میحرفیم بهتره:/

دوره المپیاد سه استاد داشتیم هر سه اصفهانی بودند.
ما هم از هفت صبح تا هشت شب سر کلاس بودیم. قشنگ اون دو سال لهجه داشتم.

خیلی باحاله لهجشون
من ک حرف بزنن فقط گوش میشم:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، فرنودِ بن گیومرث
(20-06-2021، 23:01)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 23:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سئول دوس دارم@_@ crying
همه جا بغیر از اینجا

خاب منم سئول دوس میدارم
ولی انصافا کویتم باحاله(همبازیای بچگیم اونجان:/)
قدت چنده اول بگو

همبازیای بچگیت چه میکنن انجااااا
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
(20-06-2021، 22:58)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:57)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نکنه
منم جوابتونو دادم
ب نشون هم گفتم :
به؟

برام جالبه که بدونم چی راجع بهم شنیده بودید و از این جور چیز ها.

شاید ی روزی گفتم :}
(20-06-2021، 23:01)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 23:00)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی

بذار یه آهنگ عربی آپلود کنم لینکش رو بذارم این‌جا.
خداست.

هوم زود تند سریع منتظریم^^
Nashenas(:
(20-06-2021، 23:01)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:58)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس شاید زیاد غذا خوردی
یا عصبی شدی
یا زیاد خمیازه کشیدی
یا شاید با خودت زیاد حرف میزنی@_@

._.

باخودم زیاد حرف میزنم...ولی نیاز به تکون دادن فکم نیست
همممم پس دلیلش چ می‌تواند باشد
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان