(20-06-2021، 23:07)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-06-2021، 23:06)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب خوبه برا سئول خوبی
اهااا اونجوری
منو هر جاببرن میرم عاغا توام اگه زود تر رفتی ی دعوت نامه بفرس 
هوم از چ لحاظ؟
+
من برسم اونجا همتونم میارم پیش خودم._.
(20-06-2021، 23:07)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دفعه اوّلی که گوش دادم اصلاً نفهمیدم به چه زبونیه تا اون جا که گفت والصیادین نائمین.
شکارچیان خوابند._.
عاره خیلی نامفهومه
بیسی که میزنه و اون پیانوی آخرش عالیه.
اشک هایش را پاک میکند*
(20-06-2021، 23:10)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-06-2021، 23:07)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دفعه اوّلی که گوش دادم اصلاً نفهمیدم به چه زبونیه تا اون جا که گفت والصیادین نائمین.
فرنود جان...کدوم یکی از کارای شخصیتو خودت انجام میدی؟
نهههههه.
اوکی.
ماشین لباسشویی رو خودم روشن میکنم.
دیگه تکرارش نکن مرد. یتینیجسجسجسمسمسم
(20-06-2021، 23:10)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-06-2021، 23:03)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mashrou leila-bahr
این قدر چیز عجیبیه؟
نه نیست
فق دوس دارم ی خورده اذیت کنم **
کاملاً مشخصّه.
خیلی هم موفّق بودی.
الان نقش پلنکتون رو دارم وقتی نمی ذارند نقشه سرّی همبرگر آقای خرچنگ رو بفهمه.