امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱»

(21-06-2021، 21:08)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 21:08)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم

واتTelegh_01

خوبه یه کلمه یاد گرفتی واسه فردا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، Mohlek ، شـــقآیــق
آگهی
دستم خواب رف :|

پاشو لعنتی
(21-06-2021، 21:10)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 21:08)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونمD:
+
چطوری مهربون؟^^

خودِ خودشی v:
خوبم عزیزم ^^ ، تو چطوری مشکی جذاب من؟

(21-06-2021، 21:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیار!؟
موز؟!

چرا ماست؟ :>

لطف داری 4xv
خداروشکر^^
خوبم مرسی عزیزدلم(:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، سهَ‌ند ، Mohlek ، شـــقآیــق
(21-06-2021، 21:14)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 21:10)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودِ خودشی v:

لطف داری 4xv
خداروشکر^^
خوبم مرسی عزیزدلم(:

چخبرا ؟ چ میکنی؟ ^^
(21-06-2021، 21:16)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 21:14)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطف داری 4xv
خداروشکر^^
خوبم مرسی عزیزدلم(:

چخبرا ؟ چ میکنی؟ ^^

هیچ میگذرونیم
نقاشی میکشم مثلاD::
ت چی؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، Ɗєя_Mσηɗ ، شـــقآیــق
(21-06-2021، 21:18)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 21:16)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چخبرا ؟ چ میکنی؟ ^^

هیچ میگذرونیم
ت چی؟

عاو چی میکشی؟! O_o
من عاشق نقاشی‌ام (((:
موهامو شونه میکنم .-.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، ѕααяeη

(21-06-2021، 21:08)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونمD:
+
چطوری مهربون؟^^

خودِ خودشی v:

(21-06-2021، 21:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیار!؟
موز؟!

ماست دوس دارم

(21-06-2021، 21:13)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 21:08)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واتTelegh_01

بی تربیت منظورم واتساپ بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، سهَ‌ند ، ѕααяeη ، Ɗєя_Mσηɗ
(21-06-2021، 21:22)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 21:18)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ میگذرونیم
ت چی؟

عاو چی میکشی؟! O_o
من عاشق نقاشی‌ام (((:
موهامو شونه میکنم .-.

خواستم مثه قدیما نیمرخ چهره بکشم._.
فک کنم دگ نمیتونم چون خیلی ناقص الخلقه دارع میشه.___.

منم^^مخصوصا سیاه قلمD:

به به آفرینD:::
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، سهَ‌ند ، Ɗєя_Mσηɗ
(21-06-2021، 21:23)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودِ خودشی v:

ماست دوس دارم

(21-06-2021، 21:13)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لابد به تلگرامم میگی تل
به اینستا هم میگی اینسسسس
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(21-06-2021، 21:27)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 21:23)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماست دوس دارم

لابد به تلگرامم میگی تل
به اینستا هم میگی اینسسسس
بله دقیقا
چیه مشکلی هست؟3
اینس نمیگم ..اینیش میگم
(((:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان