امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱»

(21-06-2021، 22:41)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 22:40)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرویس بهداشتی عمومی مگه نداریم؟

ما خودمان را فقط تمیز میکنیم

همونم غنیمتهTelegh_01
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، سهَ‌ند
آگهی
(21-06-2021، 22:43)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 22:41)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01

من موندم وقتی میتونه اینهمه خوب بنویسه چرا ۱۰ ساله آلبوم نداده

فاز هیچکس گرفته...فک کنم میخواد مجاز 2 بده 4fvf

فک کنم منتظره حصین یاد رو پخش کنه...یه البوم دیس بک براش بنویسه .. جرررر
عجب حقی گفتم داش 4fvf

فک کنم یه پوشه دیس به همه رپرا داره منتظره یکی بهش یچی بگه به مهدیار بگه دیسو آماده کنه Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(21-06-2021، 15:36)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 3:34)gallant# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درخواست دوستی چیه!مگه اینستاس! Huh

Telegh_01
خب نمیدونم چی بگم ؛ راسی من اخلاقم ۱۶ و ۷۵ بود /=
من از مهربون ترینای اینجام /=

والا!در خواست دوستی براس فیسبوک بود به اینستا رسید

اره خوب بد نیستی مهربونی
(21-06-2021، 22:44)ⓩⓐⓗⓡⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 22:43)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی ؟ .-.

پیچ پیچی

ضربه کاری بود از میدون خارج شد xD
 سپاس شده توسط •ДmịrHoSsiŋ• ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
(21-06-2021، 22:46)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 22:43)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاز هیچکس گرفته...فک کنم میخواد مجاز 2 بده 4fvf

فک کنم منتظره حصین یاد رو پخش کنه...یه البوم دیس بک براش بنویسه .. جرررر
عجب حقی گفتم داش 4fvf

فک کنم یه پوشه دیس به همه رپرا داره منتظره یکی بهش یچی بگه به مهدیار بگه دیسو آماده کنه Telegh_01

جرر
به غول بهمن دیو دیس بک خود ساخته دارن اینا 4fvf

مهدیارم که سلطان فقط سمپل میکنه روش کیک و اسنیر میزاره 4fvf

ولی با ترک کولی خیلیییی حال کردم...اهنگسازیش خدا بود
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(21-06-2021، 22:43)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 22:38)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا منم |:  Telegh_01
-_- فقط سرکیسه میکنن
هرچقدرم تسویه میکنی باز میای میبینی ی مبلغ جدید زده |=

سه ترمه مجازی هرترم بالای یع تومن فقط پول ازمایشگاهی میدم ک نمیرم:|||
واقعا میسوزه ادم

هولی شت |= واحد عملی همینه -_
رشتت چیه

(21-06-2021، 22:44)ⓩⓐⓗⓡⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 22:43)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی ؟ .-.

پیچ پیچی

antisirk

(21-06-2021، 22:47)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیچ پیچی

#نه_به_تروبج_خشونت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس

سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Ɗєя_Mσηɗ ، Đęąđ.ğïřł
(21-06-2021، 22:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 22:46)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جرر

بهمن دیو Telegh_01
سلطان سمپل فقط سعید دهقان

آره کولی باحال بود ولی کلا زیاد با فدایی حال نمیکنم. خیلی بی حسه کاراش
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(21-06-2021، 22:47)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیچ پیچی

چاقو بده خلاص شیم ازش
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(21-06-2021، 22:49)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 22:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جرر

بهمن دیو Telegh_01
سلطان سمپل فقط سعید دهقان

آره کولی باحال بود ولی کلا زیاد با فدایی حال نمیکنم. خیلی بی حسه کاراش

اره سعید دهقان خیلیییی سمپل کرده....من بعد مهدیار الگوم دهقانه...بعد دارا پایدار....

لعنتیا....البته لرد جزایری که سلطان بیت ایران...من با گوش دادن اهنگ آی وی بود که به اهنگسازی علاقه من شدم فرزندم..از البومش غافل نشیم 129f

فدایی خوبه....مخصوصا رو پشت بوم 4fvf
فدای فقط باید سیاسی بخونه....
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(21-06-2021، 22:49)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

#نه_به_تروبج_خشونت

خشونت؟ دونه دونه ناخنات کشیده شد و انگشتات قطع شد خشونتو با تموم وجود حس میکنی v:

(21-06-2021، 22:52)ⓩⓐⓗⓡⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاقو بده خلاص شیم ازش

زنجانشو میدم اصن D:
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان