امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱»

(22-06-2021، 14:31)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2021، 14:29)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-۲۰۲۱۰۶۲۲-۱۶۱۴۳۲.jpg

ولم کن|:
خاله عمته|:
تکراری نیست|:

به حرفشون گوش میدی پرو میشن.
فحشش بده برهTelegh_01
اه |:
بخدا من بفهمم کیه منو اذیت میکنع ژرش میدم25r3025r30fishing
(22-06-2021، 14:33)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2021، 14:31)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامت باشید
واییییییی|=
من جلو کولرم هستم ولی بازم گرمه
اصن توصیف نمیشه کرد ک چقد گرمه|::

الان یه وان پر یخ کنی بپری توش اصلا خیلی جوابه Telegh_18

آیییییی دقیقاااااTelegh_22وان از کجا بیارم الانTelegh_00آدمو هوایی مکنیننTelegh_24
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، τοxικ
آگهی
(22-06-2021، 14:33)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2021، 14:31)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامت باشید
واییییییی|=
من جلو کولرم هستم ولی بازم گرمه
اصن توصیف نمیشه کرد ک چقد گرمه|::

(22-06-2021، 14:32)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امان از زمان که عین برق میگذره

اون زمان ک وقت میکردین بیایم جا خوبی نبود اینجا یه مشت لاشخور و عقده ای بودن همه
منم بعد ۴ سال دوباره اکانت زدم اومدم .(رمز اون یکی یادم رفت =/)
یه وقتی خیلی شاخ بازی مد بود اینام شورشو در اورده بودن
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط τοxικ ، شـــقآیــق
(22-06-2021، 14:35)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2021، 14:31)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به حرفشون گوش میدی پرو میشن.
فحشش بده برهTelegh_01
اه |:

آیییییی دقیقاااااTelegh_22وان از کجا بیارم الانTelegh_00آدمو هوایی مکنیننTelegh_24
ما داریم خیلی خوبه یه کتابم بگیری دستت =)) 

(22-06-2021، 14:35)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون زمان ک وقت میکردین بیایم جا خوبی نبود اینجا یه مشت لاشخور و عقده ای بودن همه
منم بعد ۴ سال دوباره اکانت زدم اومدم .(رمز اون یکی یادم رفت =/)
یه وقتی خیلی شاخ بازی مد بود اینام شورشو در اورده بودن

الانم دیدم کسی نی دیگ امدم بخدا تنفر و عقده موج میزد... 
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS
(22-06-2021، 14:36)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2021، 14:35)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه |:

مطالعه تو وان تاثیر بیشتری داره ژاپنی کشف کردن و دارن استفاده میکنن.
 سپاس شده توسط τοxικ ، شـــقآیــق
من وان میخوامbathtime

@سهَ‌ند
چکار میکنی؟fishing
(((:
 سپاس شده توسط τοxικ ، THEDARKNESS
(22-06-2021، 14:37)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2021، 14:36)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون ادم ریلکس میکنه سر همونه حتما

(22-06-2021، 14:38)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من وان میخوامbathtime

@سهَ‌ند
چکار میکنی؟fishing

ادرس بده بفرسم برات  Big Grin
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق
(22-06-2021، 14:38)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2021، 14:37)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2021، 14:38)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من وان میخوامbathtime

@"س هَ‌ند"
چکار میکنی؟fishing

تهران fishingشهرک شهید بهشتیfishingبلوک ۱۱۵fishingطبقه ۶fishingواحد۲fishing
(((:
 سپاس شده توسط τοxικ
(22-06-2021، 14:40)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2021، 14:38)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تهران fishingشهرک شهید بهشتیfishingبلوک ۱۱۵fishingطبقه ۶fishingواحد۲fishing

منطقه 14 ای؟ =) 
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

من وان میخوامbathtime

@سهَ‌ند
چکار میکنی؟fishing

نشسته ام در حیاط در گرمای طبیعی تابستانfishing
خدایی سرمای کولر خیلی غیر طبیعیه. حال نمیده
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(22-06-2021، 14:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من وان میخوامbathtime

@سهَ‌ند
چکار میکنی؟fishing

نشسته ام در حیاط در گرمای طبیعی تابستانfishing
خدایی سرمای کولر خیلی غیر طبیعیه. حال نمیده
یس افرین هوا فقط طبیعیش
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان