امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(13-07-2021، 13:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 13:28)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من واقعا شبیه اینمممم؟؟؟  Big Grin  پس چرا ازم حساب نمیبرید

چشممم:]] من نمیدونستم جریانو Heart

عکستون رو لطفا به صورت لینک قرار بدید وگرنه پاک میشه
صفحه ی اول هر موضوع رو حتما مطالعه کنید تا با قوانین اون موضوع آشنا بشین

(13-07-2021، 13:42)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^
شما خوب باشی منم عالیم
خوبی؟

منم خوبم اره

میخوام فردا تولد بگیرم واسه خواهرم که یکم جو خونه هم عوض بشه ^^

مبارک باشه=)
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(13-07-2021، 13:50)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 13:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکستون رو لطفا به صورت لینک قرار بدید وگرنه پاک میشه
صفحه ی اول هر موضوع رو حتما مطالعه کنید تا با قوانین اون موضوع آشنا بشین

منم خوبم اره

میخوام فردا تولد بگیرم واسه خواهرم که یکم جو خونه هم عوض بشه ^^

مبارک باشه=)

خیلی ممنونم ^-^
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(13-07-2021، 13:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 13:49)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این تایپیک ک کارنامتون‌ رو میزاشتی کو کجاسbathtime

ر ***؟ lolllllllll
ن اتفاقا خوب شدbathtime
باورم نمیشهههه2i8d
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط *VENUS* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(13-07-2021، 13:49)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2021، 15:30)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه اینو چی میگی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» 17

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» 17

هعییی راس میگه طفلی ):

اععع آقا ینی چییی Telegh_01
ناشناس
(13-07-2021، 13:51)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 13:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ر ***؟ lolllllllll
ن اتفاقا خوب شدbathtime
باورم نمیشهههه2i8d

ولی‌ من ر**** ._.

اصلا فاجعه بود نمره هام ._.
خوشبه حالتتتتتتتت
@THEDARKNESS
منشی عمته پسره ی خاااار کروموزوم ناقص._.
+
ولی قشنگ بود^^
Nashenas(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق
(13-07-2021، 13:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 13:51)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن اتفاقا خوب شدbathtime
باورم نمیشهههه2i8d

ولی‌ من ر**** ._.

خوشبه حالتتتتتتتت

ای باااااباااااا._.

من یازده واحد داشتم
بیشترش عملی بود
اون چنتا تعوری هم تقلب کردم
دیگه باید قبول میشدم ._____.

@THEDARKNESS
من کجای داستان بودم؟
(((:
 سپاس شده توسط *VENUS* ، THEDARKNESS
نشسته ام به در نگاه میکنم
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(13-07-2021، 13:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن اتفاقا خوب شدbathtime
باورم نمیشهههه2i8d

ولی‌ من ر**** ._.

خوشبه حالتتتتتتتت
فاجعه در حد فاصله ۱۹/۷۵و۲۰ یا....؟؟
خب روانشناسی هم چیز میز اذیت کننده داره
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(13-07-2021، 13:31)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 13:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرنود رو پاره میکنم
ستسنستتستثتثهث

You go girllll
بهش نشون بده خونت واقعی یعنی چی. 

ملیکا انگیری میشوددد

(13-07-2021، 13:32)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 13:31)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی دارم میکنم عزیز

حالا هرچی من کلا نمیدونم اینجا داستانا چیه و کی با کی در ارتباطه و اینا اگه حرف بی موردی زدم یا کاری کردم بهم بگوو

نه دختر
میگم فقط داریم باهات شوخی میکنیم

(13-07-2021، 13:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 13:23)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@itinamk
ببخشید عزیز
اسمت که احیانا هلیا نیست که؟!

هلیا اون دخترست که جدیدا ویدیوش پخش شده و قمه از تو شلوارش در میاره ._.
کراش فرنوده؟!Telegh_43
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان