امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(13-07-2021، 22:30)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:28)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای کی پرسیدنت واقعی بود؟
چی؟
شما گفتی رل جور کن برادر
من نمیتونم جور کنم
ولی
در عوض میتونم چرتو پرت بگم خودت جور کنی

نه من میخوام یک نفر نقش راوی داشته باشه معرفی کنه بعد شد شد نشد نشد. حقیقتاحوصله مخ زدن ندارم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(13-07-2021، 22:29)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:28)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زندم عزیزم
شایدم من دختر نیستم...

حالا یکی داره یکی رو تحویل می گیره شوما چرا خرابش می کنی؟
اصلاً زیبایی شناسی یه مقوله نسبیه برای همین شاید با نسبیت شما جور در نیاد. :دی

زیبایی به قیافه نیست
زیبایی به باطنه
باهاش لجم برادر لججججج
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(13-07-2021، 22:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:27)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ قیافه ای داری بیشوعور
من ابروهام یکم پیوندی و پوستم سبزس ولی تو اوف دختر کشی
کاش منم عینکی بودم._.

چرا؟ عینک بده...تو دست پاست همش

وقتی مدرسه بودیم میبردنمون معاینه چشم
من الکی اشتباه میگفم ک برام عینک یا لنز بنویسه:/
یبار هم مامانم رو سرکار گذاشم بردم چش پزشکی دکتره ضایعم کرد مامانم بد دردی ازم گرف:/
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» 40
 سپاس شده توسط Prometheus
(13-07-2021، 22:27)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:25)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا رفرنس همیشه اونقد رسمی نیست. الان خیلی جاها استفاده میشه. تو یوتوب سریالا حتی تو کامنت های اینستا هم زیاد میبینم که مثلا وقتی یکی یچیزی رو نمیفهمه تو جوابش میگن به فلان چیز رفرنس داره.
تو فارسی هم فک کنم مد شده
خب فکر کنم اون معنای کاربرد خودمونیشه. نه ؟

خب جفتش که یه معنیه
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(13-07-2021، 22:29)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 19:28)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Alien"
بیبی فیس چطوری ؟

عه بیبی فیسه!
=)

چی باعث شده یک سری عقایدی رو برای خودت نگه داری و تبدیل به باور بشه برات برار؟
با توجّه به ظاهر پروفایلت حدس چنین چیزی رو زدم. حالا اگه درسته و خودت هم فرصت و حوصله ش رو داری و ما هم توفیقی خوب می شه اگه با هم کمی گپ بزنیم.
(13-07-2021، 22:30)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:28)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرگرمی

واقعاً؟
پ ن پ انتظار دارید با هم ازدواج کنن؟
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، فرنودِ بن گیومرث ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(13-07-2021، 22:31)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرگرمی=/ حوصلم سر رفته
یکهو می زنه جدی دلباخته و شیفته طرف می شی ها. هیچ چیزی هم بدتر از لانگ دیستنس نیست.
حداقّل از شهر خودت بردار که اگه دلباخته ش شدی بتونی خودت رو تسکین بدی و از نزدیک ببینیش.

(13-07-2021، 22:29)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه بالاتر شهادته
25r30

هوم؟ نه شهر خودم بده اگه ازینا میخواستم دختر عمه خاله دایی بود ولی خب میخوام فقط یه مدت سرگرم بشم بعدشم اون کات کنه تموم شه. ( قبلا کارم همین بود ) ولی خب الان مثل قبلا حس انجام کاری رو ندارم یعنی فکر نکنم دیگه از دختری خوشم بیاد
(13-07-2021، 22:25)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
چند میگیری رل مجازی جور کنی؟

قبیح است 
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، THEDARKNESS
(13-07-2021، 22:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:27)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب فکر کنم اون معنای کاربرد خودمونیشه. نه ؟

خب جفتش که یه معنیه

توی اصطلاحی که به کار می برند آره ولی رفرنس یعنی یک چیزی عیناً از یک جایی اومده و منبعش اون جا بوده.
ولی بینامتنیت لازم نیست عینی باشه و معمولاً از یک جای مشخص هم نیست از چندین جاست که خود اون چندین جا هم بر می گردند به عقب تر تا برسند به افسانه های بدوی.

(13-07-2021، 22:33)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:30)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعاً؟
پ ن پ انتظار دارید با هم ازدواج کنن؟

نه انتظار دارم حتّی سرگرم هم نشند.
 سپاس شده توسط Emmɑ
(13-07-2021، 22:29)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زندم عزیزم
شایدم من دختر نیستم...

تقاضای اشتی:/
=بخشش
 سپاس شده توسط BIG-DARK

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان