امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(13-07-2021، 22:30)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:28)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرگرمی

واقعاً؟
(13-07-2021، 22:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟ عینک بده...تو دست پاست همش

مماخ آدم هم همش زخم می شه.
مماخ؟ خدای من.

اره مماخ یه طرف...گوش یه طرف
وقتی میخوای کلتو یباره بکنی تو اب یه طرف
وقتی با سرعت می دوی یه طرف
وقتی میخوای بخوابی یه طرف
وقتی صبح میخوای پیداش کنی ده بار میخوری زمین یه طرف
وقتی مراعات مردمو میکنی چون عینکت خداتومنه یه طرف ._.
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، shghyegh
آگهی
(13-07-2021، 22:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:27)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب فکر کنم اون معنای کاربرد خودمونیشه. نه ؟

به چه دردی می خوره اصلاً؟

سرگرمی=/ حوصلم سر رفته
نچ نچ نچ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
@"вɪʟʟɪє"
حسین یه عکی گذاشتی دل دخترای مردمو بردی .
@"Alien"
کراش میزنید شجاع باشید و بگید
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Prometheus ، _Strawberry_
(13-07-2021، 22:33)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:30)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعاً؟
پ ن پ انتظار دارید با هم ازدواج کنن؟
عا
تو همین کلش اف کلنز خودمون دوستم ازدواج کرده اسم بچشون ویزارده...
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Emmɑ ، Prometheus
(13-07-2021، 22:31)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:29)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا یکی داره یکی رو تحویل می گیره شوما چرا خرابش می کنی؟
اصلاً زیبایی شناسی یه مقوله نسبیه برای همین شاید با نسبیت شما جور در نیاد. :دی

زیبایی به قیافه نیست
زیبایی به باطنه
باهاش لجم برادر لججججج

ما هم حسن داریم هم خوبی.
یکی از برای ظاهر و دیگری برای باطن.

شوما لجی با یکی چرا پدیدار شناسی رو می بری زیر سوال ؟ 25r30
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Emmɑ
(13-07-2021، 22:31)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:30)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما گفتی رل جور کن برادر
من نمیتونم جور کنم
ولی
در عوض میتونم چرتو پرت بگم خودت جور کنی

نه من میخوام یک نفر نقش راوی داشته باشه معرفی کنه بعد شد شد نشد نشد. حقیقتاحوصله مخ زدن ندارم

ایول برادر مهریت چقدره؟
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(13-07-2021، 22:33)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:25)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
چند میگیری رل مجازی جور کنی؟

قبیح است 

شرمنده.

(13-07-2021، 22:34)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرگرمی=/ حوصلم سر رفته
نچ نچ نچ

نچ نچ نچ نکن بچه پرو باز بگم
 سپاس شده توسط shghyegh
(13-07-2021، 22:35)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:33)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا
تو همین کلش اف کلنز خودمون دوستم ازدواج کردهاسم بچشون ویزارده...

ویزارد 25r30
(13-07-2021، 22:34)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:30)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعاً؟
مماخ آدم هم همش زخم می شه.
مماخ؟ خدای من.

اره مماخ یه طرف...گوش یه طرف
وقتی میخوای کلتو یباره بکنی تو اب یه طرف
وقتی با سرعت می دوی یه طرف
وقتی میخوای بخوابی یه طرف
وقتی صبح میخوای پیداش کنی ده بار میخوری زمین یه طرف
وقتی مراعات مردمو میکنی چون عینکت خداتومنه یه طرف ._.
وقتی ماسک می زنی شیشه عینکت بخار می کنه هم یه طرف.
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Prometheus ، THEDARKNESS
(13-07-2021، 22:32)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟ عینک بده...تو دست پاست همش

وقتی مدرسه بودیم میبردنمون معاینه چشم
من الکی اشتباه میگفم ک برام عینک یا لنز بنویسه:/
یبار هم مامانم رو سرکار گذاشم بردم چش پزشکی دکتره ضایعم کرد مامانم بد دردی ازم گرف:/

منم بچه بودم...میخواستم برم دکتر...شبش گریه میکردم میگفتم خدایا عینکی بشم ولی بم امپول نزنه
جررررر
فرداش عینکی شدم
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، BIG-DARK
(13-07-2021، 22:33)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه انتظار دارم حتّی سرگرم هم نشند.

این چیزی نیست
بعدا میشینن خودشونو سرزنش میکنن یا به خودشون میخندن که وایی رل زدم
دقیقا مثل من که با ایدآوری دعوا سرش تو اینجا
الان فقط خودمو میزنم...|=
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان