امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(13-07-2021، 22:48)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:46)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کردم ارتباطات  گسترده ای داشته باشی!
صحیح
حسامو بگیر
زهرا جون

بای =/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(13-07-2021، 22:50)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زمین تخت است ._.

اسمان اب است ._.

زیر زمین اژدها خوابیده است ._.

خدای باد به ما فوت میکند ._.

او ._.
یا فدروس یا قدروس

وقتی این قبیل جمله ها به گوشم میخوره، احساس میکنم نقش اول یه سریال با موضوع پارینه سنگیم
(13-07-2021، 22:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:51)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نچ نچ
فقط تیتاپ

من میدم به تو دیگه هرچی دوست داشتی بخر
:-|بنزین داری؟
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Emmɑ
واسه منم شاخه بزنین . ۸۵ بلوند ترجیحا
(13-07-2021، 22:52)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:48)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صحیح
حسامو بگیر
زهرا جون

بای =/
کمک دیگه بود در خدمتم
خودت کسیو زیر نظر نداری

(13-07-2021، 22:52)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میدم به تو دیگه هرچی دوست داشتی بخر
خیر
اما نفت دارم
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS
(13-07-2021، 22:52)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:50)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی هم چون گند زده نمیتونه معتقد نباشه...
یکی هم خون میکنه تو شیشه
یکی هم بش اضاف کرده که بیشتر بخوره

میره ذیل تجارت

منظورت از اونایی که طوطی وار تکرارش میکنن کیاست؟
(13-07-2021، 22:51)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا کراشه

از این دو تا کدومش؟

خب خودش ک باشه موهاشم هس دیگه Cool Cool
=/
/=

ناشناس -_-
(13-07-2021، 22:53)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:52)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر
اما نفت دارم
همونو بده
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Emmɑ
اب و برق و گاز مجانی است دوستان
مرگ بر شاه پول پرست اصن
(13-07-2021، 22:53)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 22:52)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای =/
کمک دیگه بود در خدمتم
خودت کسیو زیر نظر نداری

خیر
اما نفت دارم
دارم. ولی خب اون عشقه باید جدی باشم که حس جدی بودنم نیست
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان