امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(13-07-2021، 23:25)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 23:24)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از جلوی چشمانم گمشو
* همه چی رو خوندم

بسم الله.
چیز بدی گفته بودم مگه؟
بهشون گفتم این کار ها برای سرگرمی خوب نیست.

کم مونده هلیا رو بگیری

(13-07-2021، 23:26)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 23:24)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از جلوی چشمانم گمشو
* همه چی رو خوندم

۶ سوال برات بفرستم پاسخ خواهی داد البته مجبور نیستی به همش جواب بدی

بپرس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، فرنودِ بن گیومرث
آگهی

(13-07-2021، 23:23)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من این دفعه بینشون نبودم.

از جلوی چشمانم گمشو
* همه چی رو خوندم

(13-07-2021، 23:24)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

14k

دنبال نودی؟

یه سری عکس پ.خ فرستادن در حال بررسیِ
لطفا صبورباشید
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث
(13-07-2021، 23:20)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 23:20)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو واتساپ هم ان نشده  خودمم دارم نگران میشم
ازدواج کرده =/

هعییی اره فک کنم امیدوارم خوشبخت شه
ولی ازدواجم کرده باشه بازمیاد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
... ما ملت شهادتیم؛ ما ملت امام حسینیم! بپرس؛ ما حوادث سختی را پشت سر گذاشته‌ایم. بیا! ما منتظریم. مرد این میدان ما هستیم برای شما. شما می‌دانید این جنگ یعنی نابودی همه‌ی امکانات شما. این جنگ را شما شروع می‌کنید اما پایانش را ما ترسیم می‌کنیم.
 سپاس شده توسط Emmɑ
(13-07-2021، 23:26)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 23:25)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسم الله.
چیز بدی گفته بودم مگه؟

کم مونده هلیا رو بگیری

(13-07-2021، 23:26)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۶ سوال برات بفرستم پاسخ خواهی داد البته مجبور نیستی به همش جواب بدی

بپرس
فردا میفرستم الان دیره باید بخوابم
پیشاپیش ممنون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(13-07-2021، 21:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@musalick
ایا میدانستید؟!

(13-07-2021، 21:29)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

سلام بر تو ای دوست دار خدایان!
درود برتو باد ای انسان نکو کار
چه چیز را ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(13-07-2021، 23:26)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا صبورباشید

بن نشیم صلوات
امیدوارم نودم پخش نشه14k
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(13-07-2021، 23:26)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسم الله.
چیز بدی گفته بودم مگه؟

کم مونده هلیا رو بگیری
آقا من نمی خوام بگیرم کسی رو به والله.
چرا من رو یه آدمِ بگیرِ دختر باز می شناسید؟ fishing
(13-07-2021، 23:26)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از جلوی چشمانم گمشو
* همه چی رو خوندم

دنبال نودی؟

لطفا صبورباشید
نود فرستادند برات؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Đęąđ.ğïřł
(13-07-2021، 23:27)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

... ما ملت شهادتیم؛ ما ملت امام حسینیم! بپرس؛ ما حوادث سختی را پشت سر گذاشته‌ایم. بیا! ما منتظریم. مرد این میدان ما هستیم برای شما. شما می‌دانید این جنگ یعنی نابودی همه‌ی امکانات شما. این جنگ را شما شروع می‌کنید اما پایانش را ما ترسیم می‌کنیم.

ما ما ما ما ما ما ماما ماماما
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(13-07-2021، 23:26)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 23:20)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازدواج کرده =/

هعییی اره فک کنم امیدوارم خوشبخت شه
ولی ازدواجم کرده باشه بازمیاد

من روم نمیشه در این مورد اظهار نظر کنم
 سپاس شده توسط _Strawberry_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان