امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(13-07-2021، 23:35)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.sarimusic.net/1395/06/12/Abbas%20Ghaderi%20-%20Sagha%20Khooneh.mp3

از سم های آخر شبی v:

به خدا رفته بودم سقا خونه دعا کنم شمعی که نذر کرده بودم واسه تو ادا کنم
دروغ نگو تورو به خدا گولم نزن بهم می گند پشت سرت از مرد و زن تو رو با رقیب من دیده اند تو جاجرود که با او گرم سخن نشسته بودی لب رود
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek
آگهی
نود خط قرمزه منه
 سپاس شده توسط Mohlek
(13-07-2021، 23:35)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 23:32)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیمتا بالاستاpe5
من جیبم سنگین تره.
پ.خ یه لیست از نود هایی که داری بفرست.

اول پول بعدا نود:>
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(13-07-2021، 23:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 23:36)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دم و دستگاهی که من میگم با مال تو فرق داره اخرین قیمت ۲۰۰ تومن بود ((:

عه:v

اونورا چقده ((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(13-07-2021، 23:38)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خدا رفته بودم سقا خونه دعا کنم شمعی که نذر کرده بودم واسه تو ادا کنم
دروغ نگو تورو به خدا گولم نزن بهم می گند پشت سرت از مرد و زن تو رو با رقیب من دیده اند تو جاجرود که با او گرم سخن نشسته بودی لب رود

پسرهِ بوالهوس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(13-07-2021، 23:35)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.sarimusic.net/1395/06/12/Abbas%20Ghaderi%20-%20Sagha%20Khooneh.mp3

از سم های آخر شبی v:

Telegh_01Telegh_01
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(13-07-2021، 23:39)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 23:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه:v

اونورا چقده ((:

گرونننننننننن
پ.ن:قیمت دقیق دستم نیست
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(13-07-2021، 23:36)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 23:35)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلیا الان میاد بالا سرم فلانم رو با قمه می بُره.

پس شب با هلیا میخوابی(:
باشه
نه نه اون میاد تیمنبتمنیتبس
(13-07-2021، 23:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من جیبم سنگین تره.

پااااارههههه.
چرا امام زمانم ؟ نمبسیتبنمتیسنمبتینس
نه این شمایی
ببین فکر کن یروز هلیاجون و اونیکی ها با هم دعوا کنن بعد هلیا تورو بکشه شهید میشی میری با حوری ها
البته خدانکنه زبونم لال
پاااره.
یا مثلاً از شدت حرص و جوش سکته کنم. بازم شهید محسوب می شم؟
(13-07-2021، 23:38)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من جیبم سنگین تره.

نگفتم نود بفرست که ، گقتم اول بگو نود کی رو داری من انتخاب کنم و بعد قیمت بگی.
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Đęąđ.ğïřł
(13-07-2021، 23:38)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من جیبم سنگین تره.

این نود بده نیست من تلاشمو کردم . نود نوه خمینی بگیین نود اینو نمیتونین
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث ، Đęąđ.ğïřł
(13-07-2021، 23:36)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 23:31)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایششش اصن توچرا هعی گیر میدی به نیومدن باران اصن وقتی میادم تو انقد ناراحتش میکنی

دست خودم نیست دلم میخواد اذیتش کنم
هرچی حق نداری اذیتش کنی اون خیلی دل نازکه سری ناداحت میشه
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان