امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(13-07-2021، 23:46)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 23:44)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشتباه زدی:>
طی یه مسابقه ای بچه ها برام نوداشونو فرستادن ک من به برترین جایزه ارزنذه بدم:>
اکانتتو یه ساعت۳۰۰ قرض میگیرم ((:

با خونه طاق میزنم((((((:
آگهی
(13-07-2021، 23:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 23:23)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینی خدایی؟
فقط دنبال فرصت ان
بعدش ماهی رو از اب گل الودم میگیرن

ما فقط نگاه میکنیم و سکوت میکنیم

سیاه چشمون قسم خوردی که جز مال من نباشی
قسم خوردی که اینجور غافل از حال من نباشی
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، *VENUS*
(13-07-2021، 23:47)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو این غربتی که هستم دارم میمیرم حالیت نیست
بازم دستتو تو دستم میخوام بگیرم حالیت نیست
حالیت نیست حالیت نیست حالیت نیست

سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(13-07-2021، 23:47)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 23:45)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دادن  ب جز اقا صابر ک اونم چون متاهله از لیست حذف کردمdit
همه؟o_o

ارهه توهم دوست داری بفرس
 سپاس شده توسط Emmɑ
(13-07-2021، 23:49)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 23:47)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو این غربتی که هستم دارم میمیرم حالیت نیست
بازم دستتو تو دستم میخوام بگیرم حالیت نیست
حالیت نیست حالیت نیست حالیت نیست

نگفتی نکنه خونش خرابه ندیدنم واسش رنجو عذابه
نگفتی که غریب این ولایت تموم زندگیش نقش بر آبه
(13-07-2021، 23:47)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 23:45)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون وقت شما داوری؟

من باید داور باشم. من می تونم بگم برترین کدومه.
بفرست برای من تا مشخص کنم.

اصلاً خودم یه مسابقه برگزار می کنم.
بلهههه._.

سهم خور اضافه نمیخام(((:
بچه ها فقط ب من اعتماد دارن._.

ایی اسکی تو شب روشن؟._.

برو بابا.
می رم آلبومم رو گوش بدم و تو غم و غصه بمیرم اصلاً. نود هم نمی خوام.
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(13-07-2021، 23:47)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 23:44)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره و خواهی داشت
نمونش هلیا جون

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

این سم ها چیه دختر؟ نستیبنمسیتبنیس

(13-07-2021، 23:45)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دادن  ب جز اقا صابر ک اونم چون متاهله از لیست حذف کردمdit
من که ندادم.
پس دروغ می گی .
دروغ نگو تو رو به خدا گولم نزن.

(13-07-2021، 23:47)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه؟o_o

بفرما معلوم شد پوبون هم نداده.
خب من اونایی ک دادن رو نمیام لو بدم ک پسرخوب:>
 سپاس شده توسط Emmɑ
چقدر حسودم:_:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(13-07-2021، 23:50)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 23:47)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلهههه._.

سهم خور اضافه نمیخام(((:
بچه ها فقط ب من اعتماد دارن._.

ایی اسکی تو شب روشن؟._.

برو بابا.
می رم آلبومم رو گوش بدم و تو غم و غصه بمیرم اصلاً. نود هم نمی خوام.

ناز نکن ناز تو دیگ خریدار نداره14k
(13-07-2021، 23:49)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه؟o_o

ارهه توهم دوست داری بفرس
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_ba717.png
به کسی نشون ندی
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان