امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(14-07-2021، 13:15)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 13:13)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیا میگن بند نافه

اون آخه خیلی کمه. خیلی وقتا هم نیست
خب دیگه
مشکوک میزدا
رفتم مطمئن شدم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
@"نــــــــــⓐنسی"
(:
شما تاکید دارین که باید خود واقعیتون باشید
و خب این چیز خوبیه و یه تلاش بزرگ محسوب میشه
ولی پایه نامه شما سسته،یعنی همین الان نظرتون نسبت رو یه چیز عوض شد
وقتی قراره خود واقعیتون باشید اعتقاد و رفتار همه اینارو باید توی محفظه خودتون نگه دارین
ببخشید فوضولی کردم ولی بدبخت اون مرغی که زحمت میکشه ساعت ها رو تخمش میشنه
تا پشت سر محصولش همچین چیزایی بگن

(14-07-2021، 13:13)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 13:11)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معنی جمله مهمه نه نوع ظاهر

عع نه بابا .-.
ببینم به میلادی امروز چندمه؟
2021-7-14
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
(14-07-2021، 13:12)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 13:11)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی روحی از ارواح گمشده ._.

روووووح ترسناکه
اره خوبم

._. خوب چیکار کنم شبی ایناس اوتارت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s4.uupload.ir/files/screenshot_2021-07-14_144738_7275.png
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(14-07-2021، 13:15)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 13:14)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو تا داداش؟
چ حوصله ای داری سریال ترکی دو ساعتی میبینی -_-

بله-_-دوووتاااااا
خیلی قشنگ بود

چطور زنده موندی؟ -_- باید بهت حقوق بدن
عاشقانه دوس ندارم):
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، شـــقآیــق
(14-07-2021، 13:16)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"نــــــــــⓐنسی"
(:
وقتی قراره خود واقعیتون باشید اعتقاد و رفتار همه اینارو باید توی محفظه خودتون نگه دارین

(14-07-2021، 13:13)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع نه بابا .-.
2021-7-14
دستت درد نکنه^^
پس هنوز مونده
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
(14-07-2021، 13:18)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستت درد نکنه^^
پس هنوز مونده
خواهش میکنم
پس شکیبایی رو قفلی بزنید
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
بالاخره ک ی روز باید ...
حالا مرغ یا آدم..
خیلی سانسور کردم

bathtime
(((:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، ѕααяeη ، _sehun_
(14-07-2021، 13:18)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 13:15)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله-_-دوووتاااااا
خیلی قشنگ بود

چطور زنده موندی؟ -_- باید بهت حقوق بدن
عاشقانه دوس ندارم):

ینی خیلی سخته خیلی مخصوصا از یه سنی به بعد حس میکنن خیلی بزرگ شدن لجبازیاشون بیشتر میره رو اعصاب
من خیلی دوست دارم (:
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
(14-07-2021، 13:16)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"نــــــــــⓐنسی"
(:

عع نه بابا .-.
2021-7-14

خب مثل اینکه منظورمو نفهمیدی
منظور حرف من این بود که به خاطر دیگران علایقموتغییر ندم
نظرم نسبت بهش عوض شد چون به حرف سهند فکر کردم و فهمیدم حرف اون درسته
هرکی نظرشو عوض میکنه دلیل بر این نمیشه که پایش سسته و خودش نیست
مثل بقیه آدما نرشو گفته و نظرش عوض شده
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
(14-07-2021، 13:19)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 13:18)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستت درد نکنه^^
پس هنوز مونده
خواهش میکنم
پس شکیبایی رو قفلی بزنید

چشم چشم^^
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان