امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

باورم نمیشه
من مطمئنم زندست.....
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
آگهی
(14-07-2021، 21:29)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 21:01)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کله + گنده = کله گنده
دل + گنده = دل گنده
*** + گنده = @"Alien" حسین جان سومیو شما جواب بده

تو چرا انقد سمی؟ Telegh_01
عکس اما واتسون رو نزار جایی که عکس کره ای هارو گذاشتی
ارزشش میاد پایین گناه داره زیبای معصوم

(14-07-2021، 22:10)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باورم نمیشه
من مطمئنم زندست.....

کی زندس؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، Emmɑ
(14-07-2021، 21:16)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 20:42)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش یک بار هم
ما شکوفه می‌دادیم
ما که این همه هرس شده ایم....

نه ولی واقعا. این متنای شاخ کپی پیستی رو از کجا میارین؟ سواله واسه من

الان منو مسخره کردی؟
از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا
پیشنهاد میکنم عضو شید
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط سهَ‌ند
(14-07-2021، 21:26)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@musalick
احمق
اون فرنوده
اینم نمیدونی؟
احمقم دیگه
(14-07-2021، 21:26)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 21:20)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها پس بگو چرا انقد راحت بلدی لباس شویی رو خودت روشن کنی

اونکه شبکه ۵ بود. خاله رویا
سگ زرد برادر شغال است.
(14-07-2021، 21:29)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 21:01)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کله + گنده = کله گنده
دل + گنده = دل گنده
*** + گنده = @"Alien" حسین جان سومیو شما جواب بده

تو چرا انقد سمی؟ Telegh_01
دلایل زیادی در این قضیه دخیل هستن Telegh_01
(14-07-2021، 21:31)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 21:20)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها پس بگو چرا انقد راحت بلدی لباس شویی رو خودت روشن کنی
نه نه نه اشتباهه اشتباهه
آره آره درسته درسته
ناشناس
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، Prometheus ، _sehun_
(14-07-2021، 22:35)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 21:16)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ولی واقعا. این متنای شاخ کپی پیستی رو از کجا میارین؟ سواله واسه من

الان منو مسخره کردی؟
از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا
پیشنهاد میکنم عضو شید

نه بابا مسخره چرا

گفتم شاید منبعی چیزی داره
که انگار رادیو داره
چشم عضو شدم
ناشناس
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(14-07-2021، 22:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 22:35)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان منو مسخره کردی؟
اینجا
پیشنهاد میکنم عضو شید

نه بابا مسخره چرا

که انگار رادیو داره
چشم عضو شدم

کلمه شاخ این روزا بیشتر واسه مسخره کردن به کار میره

سپاس شده توسط سهَ‌ند
(14-07-2021، 22:40)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 22:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا مسخره چرا

که انگار رادیو داره
چشم عضو شدم

شاخ یعنی خفن دیگه. یا مثلا سنگین. متنش شاخ بود دیگه
ناشناس
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(14-07-2021، 22:41)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 22:40)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاخ یعنی خفن دیگه. یا مثلا سنگین. متنش شاخ بود دیگه

اره میدونم
ولی کلمه شاخ کلا حس خوبی نداره
حس کردم مسخره کردی

سپاس شده توسط Mohlek ، سهَ‌ند
(14-07-2021، 22:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh
افتخار دادم باش یه دس جرعت و حقیقت زدم...

https://uupload.ir/view/record_2021_07_14_08_07_46_988_on4b_n5b5.mp3

خداوکیلی این چه سوالاییه Telegh_01
اون افتخارو من دادم بچه پررو Telegh_01

سوالا خوبه جوابای تو عتیقس Telegh_01

گوشاشون زخمی نشه صلوات Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
(14-07-2021، 22:55)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 22:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh
افتخار دادم باش یه دس جرعت و حقیقت زدم...

https://uupload.ir/view/record_2021_07_14_08_07_46_988_on4b_n5b5.mp3

خداوکیلی این چه سوالاییه Telegh_01
اون افتخارو من دادم بچه پررو Telegh_01

سوالا خوبه جوابای تو عتیقس Telegh_01

گوشاشون زخمی نشه صلوات Telegh_01
بای بلاک اصن Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان