امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

حال و روز الانم دقیقا همین استیکره 290
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek
آگهی
(14-07-2021، 23:18)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم عکساشو پاره کردم
نامه هاشو پاره کردم
فکر یه چاره کردم
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
هعی،ما ها چه شیطانی بودیم تو این بازی لعنتی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/download-1-_abc11.jpg
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(09-06-2021، 0:27)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطالب طنز با همکاری @شـــقآیــق ru1

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» 103

کسی که تورو سهند جان تو گوشیش سیو کرده از ویس بترسه؟

(14-07-2021، 23:19)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 23:18)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم عکساشو پاره کردم
نامه هاشو پاره کردم
فکر یه چاره کردم

امتحان دارم اعصاب خورده
 سپاس شده توسط Mohlek ، سهَ‌ند ، *Aɴѕel*
(14-07-2021، 23:23)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2021، 0:27)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطالب طنز با همکاری @شـــقآیــق ru1

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» 103

اون موقع شتر سیو کرده بود. واسه اینکه تو اسکرین خوب بیفته عوض کرد. Telegh_29
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Mohlek
@"Musalick"
درک میکنی ناموصا؟
 سپاس شده توسط Mohlek
(14-07-2021، 23:25)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
درک میکنی ناموصا؟
شدید ...
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(14-07-2021، 23:17)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 23:11)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh
همچنان با اسکرین شات صفحه پره
صفحه چیه بابا ای بابا صندوق پره

خیلی *&#@ دیگه باهام حرف نزن بهترین دوستت رو دیگه تگ کردی .
مهدی عزیزم ؟ Telegh_59 Telegh_01
Telegh_01Telegh_42
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Mohlek
(14-07-2021، 23:25)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 23:23)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون موقع شتر سیو کرده بود. واسه اینکه تو اسکرین خوب بیفته عوض کرد. Telegh_29

عه پس اسم خودتو سیو کرد 497
 سپاس شده توسط Mohlek ، سهَ‌ند
(14-07-2021، 23:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 23:25)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
درک میکنی ناموصا؟
شدید ...
(:
موس رو میبری رو سر یارو
کلیک رو میگیری
انقدر میزنیش به زمین تا بمیره
هیچکسم براش ناراحت نمیشه
http://dl.akskhor.ir/uploads1/download-2-_162e1.jpg
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان