امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(14-07-2021، 23:30)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 23:29)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمدونم یه علاقه خاصی بهش دارم تو 6 ساعت 4 ساعت بازیش میکنم نمیدونم چرا

چرا تو ۶ ساعت ۴ ساعت بازیش میکنی یعنی الان نسبت دادی که در یابیم تو ۴ از ۶ از ساعات روزتو در این بازی میگذرونی و در واقع شما ۱۶ ساعت از ۲۴ ساعت پای این بای هستی یا منطورت اینه که ۶ ساعت پای کامپیوتری و ۴ ساعتش این گیمه و بقیش متفرقه؟
عا دومی منظورم بود 6 ساعت کامپیوتره 4 ساعتش بازیه
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
آگهی
(14-07-2021، 23:30)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 23:28)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

45

گریه جواب نمیده فحش بده

من فوش نمیدم. من فوش میشم‌.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Đęąđ.ğïřł
(14-07-2021، 23:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 23:29)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمدونم یه علاقه خاصی بهش دارم تو 6 ساعت 4 ساعت بازیش میکنم نمیدونم چرا

من تو شیش ساعت هشت ساعت بازی میکنم !
من قبلا هر نیم ساعتم ۸ ساعت میگذشت.

(14-07-2021، 23:32)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 23:30)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا تو ۶ ساعت ۴ ساعت بازیش میکنی یعنی الان نسبت دادی که در یابیم تو ۴ از ۶ از ساعات روزتو در این بازی میگذرونی و در واقع شما ۱۶ ساعت از ۲۴ ساعت پای این بای هستی یا منطورت اینه که ۶ ساعت پای کامپیوتری و ۴ ساعتش این گیمه و بقیش متفرقه؟
عا دومی منظورم بود 6 ساعت کامپیوتره 4 ساعتش بازیه
اوکی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(14-07-2021، 23:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 23:30)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گریه جواب نمیده فحش بده

@"Alien"
خیلی سهندی بیشعور
ناشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، سهَ‌ند ، Prometheus
(14-07-2021، 23:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 23:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Alien"
خیلی سهندی بیشعور

جفتتون از سهندم بد ترید
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus
(14-07-2021، 23:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Alien"
خیلی سهندی بیشعور

پوووعه پووووعه
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus
(12-07-2021، 23:58)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2021، 23:39)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه ن بابا من خودم یادم نمیاد دیروز چیکار کردم -«-
جدا من خیلی فراموش کارم زیاد چیزی یادم نمیمونه
در هر حال متاسفم (:✨

بله سوال مزخرفی بود ک پرسیدم._____.
فدای تو._.♥️

دور از جون (:✨❤
Karlina
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@shghyegh
فقط میخوام الان بکشمت ! @:
همین بود انگیزه خالی کردن صندوقت ای بابا تو انگیزه نداشته باشی چی میشه؟

شب همگی خوش
 سپاس شده توسط shghyegh
(14-07-2021، 23:42)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh
فقط میخوام الان بکشمت ! @:
همین بود انگیزه خالی کردن صندوقت ای بابا تو انگیزه نداشته باشی چی میشه؟

شب همگی خوش

حالا قهر نکن
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
زرد پیرن دکردی شونی آعش ها دلبر ...
کَمِک کَمِک می دل هاکرده خواهش ها دلبر ...

توجه : متن بالا هیچ معنی ندارد و صرفا شبیه این است که بگویید دلفین ها پرواز میکنند
با تشکر روابط عمومی صنف اسپمر های فلش
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان