امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(16-07-2021، 22:12)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفته نرو خواهشن میشود
پیش من باشی سازشم میشوی
ب تو گفتم تا بمانی

تورو را دیدمت بعدی عمری سلام
ببین اشک شوقی ک ریزد مدام
ماندم یا نماندم
ب پای تو ماندم یا نمادم

حمییییییید هیراد

Telegh_01Telegh_59Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(16-07-2021، 22:17)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 22:12)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفته نرو خواهشن میشود
پیش من باشی سازشم میشوی
ب تو گفتم تا بمانی

ماندم یا نماندم
ب پای تو ماندم یا نمادم

حمییییییید هیراد

اهنگه غورباقه._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
(16-07-2021، 22:18)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 22:17)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنگه غورباقه._.

اهنگ قورباغه که یجور دیگه بود
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(16-07-2021، 22:14)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفته نرو خواهشن میشود
پیش من باشی سازشم میشوی
ب تو گفتم تا بمانی

ماندم یا نماندم
ب پای تو ماندم یا نمادم

حمییییییید هیراد
https://www.mihanmusic2.site/90590-music-purya-putak-ok-joji-cover/
این چقد خوبهTelegh_00این چ خوبهههههههههههTelegh_00

(16-07-2021، 22:18)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 22:18)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنگه غورباقه._.

قورباغه رو با تو بودم
تو قورباغه ای

اهنگ حمید هیراد بود._________________.
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek
(16-07-2021، 22:19)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 22:14)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 22:18)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قورباغه رو با تو بودم
تو قورباغه ای

اها فک کردم میگی آهنگ قورباغه س
حمید هیراد یجوریه. ادبیات بی ادب شعر بلده

گفته نرو خواهشن میشود
پیش من باشی سازشم میشوی
ب تو گفتم تا بمانی

ماندم یا نماندم
ب پای تو ماندم یا نمادم

حمییییییید هیراد

پوتک فقط نوار مشکی
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(16-07-2021، 22:20)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 22:19)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قورباغه رو با تو بودم
تو قورباغه ای

پوتک فقط نوار مشکی

اره ولی خوب میخونه
(((:
(16-07-2021، 22:21)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 22:20)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوتک فقط نوار مشکی

اره ولی خوب میخونه

شعراش رو کپی میکنه
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(16-07-2021، 22:23)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 22:21)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ولی خوب میخونه

شعراش رو کپی میکنه

صداش خوبه.__.

حمیییید هیرادددددددد
44444444
بچرخا در بَرم بچرخا در بَرم44
رقص کنان گو44
مرا مستم کن44
کو ب کو امدم 44مو ب مو امدم 44تار گیسوی تو دیدم امدم44
44
دلی دلی دلی دلی444444
(((:
(16-07-2021، 22:26)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 22:23)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شعراش رو کپی میکنه

صداش خوبه.__.

حمیییید هیرادددددددد
44444444
رقص کنان گو44
مرا مستم کن44
کو ب کو امدم مومو امدم تار گیسوی تو دیدم امدم44
44
دلی دلی دلی دلی444444

به قول شاعر: صداش بلبل با مخ طوطی خخخ
یا به قول شاعر مریض(دوستت): صداش خوبه حرفاش از اون گل شعراس، اگه به صدا باشه که قناری هم خوش صداس

ولی خب گوش کن تو دوس داری حتما
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(16-07-2021، 22:28)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 22:26)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صداش خوبه.__.

حمیییید هیرادددددددد
44444444
رقص کنان گو44
مرا مستم کن44
کو ب کو امدم مومو امدم تار گیسوی تو دیدم امدم44
44
دلی دلی دلی دلی444444

به قول شاعر: صداش بلبل با مخ طوطی خخخ
یا به قول شاعر مریض(دوستت): صداش خوبه حرفاش از اون گل شعراس،  اگه به صدا باشه که قناری هم خوش صداس

ولی خب گوش کن تو دوس داری حتما

ی رپ دارم نمیدونم کی خونده بنظرم حصین
تند میخونه نمیتونم تایپ کنم/:

دوباره منو من جلومون دره ورودیه
مثه تنهایی بعده شلوغیه
هم خوبه هم بد
نه غصه بلدی ن اهل غصه ای

سخته تایپ/:
(((:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان