امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(16-07-2021، 23:52)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشغول عبادت شبانه بودیم مادر مچمان را گرفت

استرس خیلی باحاله ._.

شت پسر شت !!! 
نگران نباش کم کم براشون عادی میشه D:

(16-07-2021، 23:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پریشب خواب دیدم از فلش بن شدم برای نهمین بار

دیگه بار بعدی فک کنم همیشگی باشه 
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek
آگهی
(16-07-2021، 23:50)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:48)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترجیح میدم انابل باشی تا مادرم =/

یادم نیست چرا

گل میزنی 14
نه ولی یادم نیست چرا بهش گفتم انابل فقط یادمه گفتم انابل
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2021، 23:52)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:50)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خوابایی میبینین شما من ته ته خوابم قتل عامه که تا دو روز بعدش افسردگی مزمن میگیرم>-<
خواب عروسی اِلف و غولا و این استالژی ها رو هم میبینم>->
تخیلتون زیادی قویه)نوک دماغمو نیگا کردما(

الف ک خیلی کوچیکه... غولم که دیگه .... آخه نمیتونه که الف...........
الله و اکبر چرا انقد من منحرفم؟ 
همش تقصیر توعه ممد 

من از تو منحرف ترم منظورم این بود که الف با الف غول با غول وگرنه عزا میشه که>-< حسام همه اینا تخسیر توعه>-<
نآشِنآسَم(:
(16-07-2021، 23:54)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:52)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استرس خیلی باحاله ._.

شت پسر شت !!! 

(16-07-2021، 23:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابامو خودم بش گفتم که مادر مرا در حال عبادت دید

گفت به من چه...من حرفامو بت زدم خودت انتخاب کن .__.

بعلهههه ._. الانم هعی میخوام باز عبادت کنم هعی میترسم ._.
(16-07-2021، 23:54)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استرس خیلی باحاله ._.

شت پسر شت !!! 

ن بابا ما بچه های خوبی هستیم ازین فکرا نکنین Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(16-07-2021، 23:53)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:48)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترجیح میدم انابل باشی تا مادرم =/

یادم نیست چرا

انابل باشم چشم استاد

چون ساعت یک نصفه شب امکن انابل نیگا کردنم زیاده و این که خدم فنم بگو انابل>->
سه دلیلشم که کلا انابل و ابگرم کن و مهد کودک میگم اینه که اسمتو همیشه یادم میره
@Berserk
دلیلش همین بدد اسمشو که فراموش میکردم گفتم یه چی بزارم یادم نره
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(16-07-2021، 23:51)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:47)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا بدترین بود؟ 

چرا بش میگین آنابل XD

---

چرا انقد میگم چرا؟ 

چون که ارباب رعیتی 1000 صفحه ای پایان باز بود>-> اخرشم همه مردن

تسلیت میگم ): 

(16-07-2021، 23:45)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://harfeto.timefriend.net/16222333928902

حوصلم سر رفته بیاید حرف دلتونو بزنید ^_^ 

کی گفته عکستو بزار؟ بیاد واسش بفرستم D: 

اسمم ملیکاس دوست عزیزی ک پرسیدی .___. ولی دوس داشتی ممد صدا کن o_o 

بقیه هم مرسی از حرفاتون 
 سپاس شده توسط Prometheus ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، THEDARKNESS
(16-07-2021، 23:50)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:46)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من نمیشناسمشون همون تو خاب دوست بودیم:|

چه صحنه های عجیبی و ترسناکی
هنوز تو سینماهای امریکاهم قفله .______.
ووییTelegh_01

داشتم میخوندم صدای خودت تو مغزم پلی شد انگار ویس دادی:|
کلا همینم یکی ویس بده صداش تو ذهنم ثبت شه تایپ کنه با صدای خودش میخونم:/ D:

چه خوابایی میبینین شما من ته ته خوابم قتل عامه که تا دو روز بعدش افسردگی مزمن میگیرم>-<
خواب عروسی اِلف و غولا و این استالژی ها رو هم میبینم>->
تخیلتون زیادی قویه)نوک دماغمو نیگا کردما(
جالب اینجاس فیلمم نمیبینم یا رمانم نمیخونم
بزار یه خواب وحشتنک دیگو تعریف کنم ک نصف شب بیدار شدم مثه چی میترسیدم تا خود صبح

خواب دیدم دانشگامونو بردن یه جایی منو دوتا دوستام سوار تاکسی شدیم رفتیم اونجا
یع جنگل بود ک کلی خانواده اومده بودن پیکنیک یهو یه پیله دیدم ک میرفت زیر زمین
خیلی زیر زمین رفتم
شبیه دسشویی عمومی بود
چندتا در داشت درا بسته بود روشونم خونی
کلا رو زمین کلی جنازه افتاده بود پر خون بود استخوناشون بیرون زده
دره یه دسشویی باز،شد یه جنازه افتاد بیرون همه استخوناش زده بود بیرون
میگفتن اینا زندانی سیاسین:|||||
تو همون خاب میگفتم من هیچ وقت فعالیت سیاسی نمیکنم ک اینطوری نشم:|
از خاب پریدم پنجره رو همش نگاه میکردم حس میکردم الان یه جنازه ازش میاد بیرونTelegh_01
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(16-07-2021، 23:56)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:53)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انابل باشم چشم استاد

چون ساعت یک نصفه شب امکن انابل نیگا کردنم زیاده و این که خدم فنم بگو انابل>->
سه دلیلشم که کلا انابل و ابگرم کن و مهد کودک میگم اینه که اسمتو همیشه یادم میره
@Berserk
دلیلش همین بدد اسمشو که فراموش میکردم گفتم یه چی بزارم یادم نره

اصن میدونی اسمم چیع الا؟
مهد کودک همه میگن ابگرم کنم سر فوضولو بردن جهنم پیش اومد انابلم که گفتیم
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(16-07-2021، 23:56)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:51)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون که ارباب رعیتی 1000 صفحه ای پایان باز بود>-> اخرشم همه مردن

تسلیت میگم ): 

(16-07-2021، 23:45)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://harfeto.timefriend.net/16222333928902

حوصلم سر رفته بیاید حرف دلتونو بزنید ^_^ 

کی گفته عکستو بزار؟ بیاد واسش بفرستم D: 

اسمم ملیکاس دوست عزیزی ک پرسیدی .___. ولی دوس داشتی ممد صدا کن o_o 

بقیه هم مرسی از حرفاتون 

بی تربیت به عکسم سپاس ندادی
توکه خودتو کشتی عکس بفرستم عنتر .__

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان