امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(16-07-2021، 23:56)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:53)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انابل باشم چشم استاد

چون ساعت یک نصفه شب امکن انابل نیگا کردنم زیاده و این که خدم فنم بگو انابل>->
سه دلیلشم که کلا انابل و ابگرم کن و مهد کودک میگم اینه که اسمتو همیشه یادم میره
@Berserk
دلیلش همین بدد اسمشو که فراموش میکردم گفتم یه چی بزارم یادم نره

فکر خوبیهD: 
فکر کنم اسمش محدثه بود اگه اشتباه نکنم ک ب احتمال زیاد دارم میکنم |: 

(16-07-2021، 23:54)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:50)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گل میزنی 14
نه ولی یادم نیست چرا بهش گفتم انابل فقط یادمه گفتم انابل

من میدونم میزنی 
نه بابا شوخی کردم 
تو ورزشکاری نمیزنی ): 
آگهی
(16-07-2021، 23:56)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:51)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون که ارباب رعیتی 1000 صفحه ای پایان باز بود>-> اخرشم همه مردن

تسلیت میگم ): 

(16-07-2021، 23:45)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16222333928902

حوصلم سر رفته بیاید حرف دلتونو بزنید ^_^ 

کی گفته عکستو بزار؟ بیاد واسش بفرستم D: 

اسمم ملیکاس دوست عزیزی ک پرسیدی .___. ولی دوس داشتی ممد صدا کن o_o 

بقیه هم مرسی از حرفاتون 
نگو >-<
به مرده تسلیت میگن>-<

من قاطی کردم موثی یا مذکر>-<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
(16-07-2021، 23:55)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:52)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الف ک خیلی کوچیکه... غولم که دیگه .... آخه نمیتونه که الف...........
الله و اکبر چرا انقد من منحرفم؟ 
همش تقصیر توعه ممد 

من از تو منحرف ترم منظورم این بود که الف با الف غول با غول وگرنه عزا میشه که>-< حسام همه اینا تخسیر توعه>-<

بسه الان بن میشیم  -____- 
به ما چه  D; 

(16-07-2021، 23:55)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:54)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شت پسر شت !!! 
نگران نباش کم کم براشون عادی میشه D:

دیگه بار بعدی فک کنم همیشگی باشه 

بابامو خودم بش گفتم که مادر مرا در حال عبادت دید

گفت به من چه...من حرفامو بت زدم خودت انتخاب کن .__.

بعلهههه ._. الانم هعی میخوام باز عبادت کنم هعی میترسم ._.

خب وقتی کاری ندارن از چی میترسی دیگه؟

(16-07-2021، 23:58)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:56)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تسلیت میگم ): 

بقیه هم مرسی از حرفاتون 

بی تربیت به عکسم سپاس ندادی
توکه خودتو کشتی عکس بفرستم  عنتر .__

چییییییییی 
کییییییییی
کجاااااااا
چرا ندیدممممممم
نگو که برش داشتیییییی 
بفرس ببینممممممممممممممممممگ

(16-07-2021، 23:59)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تسلیت میگم ): 

بقیه هم مرسی از حرفاتون 
نگو >-<
به مرده تسلیت میگن>-<

من قاطی کردم موثی یا مذکر>-<
مونث .____. 
 سپاس شده توسط Prometheus ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(16-07-2021، 23:58)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:56)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سه دلیلشم که کلا انابل و ابگرم کن و مهد کودک میگم اینه که اسمتو همیشه یادم میره
@Berserk
دلیلش همین بدد اسمشو که فراموش میکردم گفتم یه چی بزارم یادم نره

اصن میدونی اسمم چیع الا؟
مهد کودک همه میگن ابگرم کنم سر فوضولو بردن جهنم پیش اومد انابلم که گفتیم
اره دیگه رومینایی
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(16-07-2021، 23:59)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:55)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از تو منحرف ترم منظورم این بود که الف با الف غول با غول وگرنه عزا میشه که>-< حسام همه اینا تخسیر توعه>-<

به ما چه  D; 

(16-07-2021، 23:55)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابامو خودم بش گفتم که مادر مرا در حال عبادت دید

گفت به من چه...من حرفامو بت زدم خودت انتخاب کن .__.

بعلهههه ._. الانم هعی میخوام باز عبادت کنم هعی میترسم ._.

نه اخه بابام یه چیزی گفت
اگه خودش ببینه .... نمیدونم چیکار میکنه

امروز که داشت بم میگفت خودم میرم برات سیگار میخرم اصن یه وضعیههههه

نمیدونم چه خاکی به باد بدم

برم عبادت کنم یعنی؟
@Berserk
بپر صفحه ۱۵۵ اون خابمم بخون.___.
(17-07-2021، 0:02)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:59)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ما چه  D; 

نه اخه بابام یه چیزی گفت
اگه خودش ببینه .... نمیدونم چیکار میکنه

امروز که داشت بم میگفت خودم میرم برات سیگار میخرم اصن یه وضعیههههه

نمیدونم چه خاکی به باد بدم

برم عبادت کنم یعنی؟

آره بابا 
بیا اصن منم میام باهم عبادت کنیم 
نترسسسس پسر چیزی نمیشه 
البته من مسواک زدم ولی :| 
هعی 
بیخیالش بابا عبادت کنیم بهتره 
پاشوووو بریییممم
 سپاس شده توسط Prometheus
@Berserk
خودم زیاد خوشم نیومد از عکسه
لوس بود ._.

یه مدت بعد ...مثلا یه سال دیگه میزارم
در کشور ما از ده پسر نه تاشه سینگل
تا خرخره در گل ...
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus

(16-07-2021، 23:51)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون که ارباب رعیتی 1000 صفحه ای پایان باز بود>-> اخرشم همه مردن

تسلیت میگم ): 

(16-07-2021، 23:45)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://harfeto.timefriend.net/16222333928902

حوصلم سر رفته بیاید حرف دلتونو بزنید ^_^ 

بقیه هم مرسی از حرفاتون 

من گفتم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان