امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7»

(17-07-2021، 20:01)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 19:59)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی من رو به فروش بزاره):

هیچکیم من و نمیفروشه)):

منو اگه به فروش بذارن هم کسی نمی‌خره. ): این دل افسون شده و دیگه خریداری نداره.
 سپاس شده توسط _sehun_ ، فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(17-07-2021، 20:04)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 20:01)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچکیم من و نمیفروشه)):

منو اگه به فروش بذارن هم کسی نمی‌خره. ): این دل افسون شده و دیگه خریداری نداره.

خودم خودمو ب فروش گذاشتم):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=297822&pid=3799426#pid3799426
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Medusa ، فرنودِ بن گیومرث
(17-07-2021، 20:02)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 20:00)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این از اون جمله‌هاییه که فقط توی فلشخور می‌شه شنید. ((((:

گفتم شاید کسی که منو میخره بغلم کنه و بهم محبت هدیه بده(=

بیا به هم بغل و محبت هدیه بدیم. ): 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث
عمو سهراب نگو
بگو حکومتی تجاری
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، فرنودِ بن گیومرث
(17-07-2021، 20:05)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 20:02)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم شاید کسی که منو میخره بغلم کنه و بهم محبت هدیه بده(=

بیا به هم بغل و محبت هدیه بدیم. ): 

بیااا):::
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Medusa
(17-07-2021، 19:46)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 19:40)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انشالله یه روز یه خونه سهونی بگیری

خونه سهونی؟
این:
http://galaxy.wisgoon.com/media/pin/galaxy/images/o/2019/12/18/14/500x375_1576667721654973.jpg
یا این؟
http://dl.akskhor.ir/uploads1/download-2-_89a90.jpg

(17-07-2021، 19:43)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تحویل نمیگیری مارو رفیق جون 3cy

@ـــــــــⓐنسی"

جوون شماره بدم؟

عجب -«-
Karlina
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، _sehun_
دلیل جدید برای ×سناله:
کسی من رو به فروش نذاشت
یا
کسی من رو نخرید
یا
من رو دو تیکه کردی حسین؟؟؟
 سپاس شده توسط Medusa ، Prometheus
سهند گی ای؟!
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Medusa ، سهَ‌ند
منظورم از حسین سهند بود. کی نصفم کرد؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
اتیش زدم به مالم بیا این ور بازار

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان