امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7»

ایتس د اند دودودودو
ایتس د اند دودودودو
ایتس د اند دودودودو
ایتس د اند دودودودو
ایتس د اند دودودودو
ایتس د اند دودودودو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
آقا من بازم میگم خداییش منظورم به اون صورت نبود نزنین مارو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، THEDARKNESS
(17-07-2021، 21:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 21:43)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01Telegh_01

عنوان تاپیکو ببین ._.
مثلا فکر میکردم اینجوری شاخه ؟ ._.
وایییی خدایاااااا

(17-07-2021، 21:47)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

14 ساله های الان یا الان؟ :v

جمه سنگین بود تفسیرش میسپارم به استادم
@musalick

من واقعا متوجه نشدم

اشکال نداره باو Telegh_01
Telegh_46
=/
/=

ناشناس -_-
(17-07-2021، 22:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه فایده نداره داوش. شخصا باید بری ...
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
(17-07-2021، 20:34)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 20:28)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون خوشگله بده ببینم

0918

الان مزاحمت ایجاد میکنم 3cy
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_
(17-07-2021، 22:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم صورت ؟ صورت فلکی؟
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Mohlek
(17-07-2021، 22:18)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امار خودکشی تو هردوجنسیت زیاده بدون اطلاع و فقط صرفا جهت مهر اثبات رو حرفتون امار الکی ندین

خودکشی چیز خوبی نیست
فکر نمیکنم به مقام خاصی برسیم فقط میدونم بزگساالان لعنت میفرستن;دیدم که میگماا
فقط چند نفر درکش میکردن که اونم جوون یا نوجوون بودن
یکی از اقوامم 17 ساله خودکشی کرد یادمه فقط منو دوستام نشستیم براش گریه کردیم
با خودکشی مخالفم خدا خواست خودش میکشه
اخرش خوبه
اگه خوب نبود یعنی اخرش نشدهD:
جو گیر شدم تو به روم نیار
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(17-07-2021، 22:29)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن ببین من رو شماها حساب میکردم
ینی گفتم تو و حسین من و اینا چن نفری بریزیم تو گ.آ هی ما بگیم اونا بگن بعد داستان درست کنیم حال بده Telegh_01
ولی خب سر انجام بیس نفری ریختین روم نمیتونم پاشم الان
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(17-07-2021، 22:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 22:29)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن ببین من رو شماها حساب میکردم
ینی گفتم تو و حسین من و اینا چن نفری بریزیم تو گ.آ هی ما بگیم اونا بگن بعد داستان درست کنیم حال بده Telegh_01
ولی خب سر انجام بیس نفری ریختین روم نمیتونم پاشم الان

گلاب به روت دسشویی بودم
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان