امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7»

var x = Ctrl+W
 }() function amirhoseyn
("If ( x == "admin
{
("document.write(" khod shirni
}else {
"Ctrl+W.style.display="none
{
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
آگهی
گره کار این جهان با توست این گره را مگر تو باز کنی باد بیخود به پنجره میخورد پنجره را مگر تو باز کنی
 سپاس شده توسط Mohlek ، فرنودِ بن گیومرث
(18-07-2021، 23:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

var x = Ctrl+W
Function amirhoseyn() {
("If ( x == "admin
{
"document.write" khod shirni
}else {
{

ایف و الس رو من برای کد سی شارپ توی ویژوآل استودیو می زنم.
شما کجا کد می زنی و به چه زبانی ؟

(18-07-2021، 23:53)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گره کار این جهان با توست این گره را مگر تو باز کنی باد بیخود به پنجره میخورد پنجره را مگر تو باز کنی

هوتن =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel*
(18-07-2021، 23:54)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 23:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

var x = Ctrl+W
Function amirhoseyn() {
("If ( x == "admin
{
"document.write" khod shirni
}else {
{

ایف و الس جزو دستورات اسکریپتیه
تو ر زبان اسکریپتی هست هم سی شارپ هم جاوا اسکریپت که من چون تو وب و سایت و اینا دوس دارم فعالیت کنم واس همین جاوا اسکریپتو دارم یاد میگیرم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(18-07-2021، 23:54)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 23:53)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ وقت این تب تندش قدیمی نمیشه
وایییییی
البومش
(18-07-2021، 23:55)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ر زبان اسکریپتی هست هم سی شارپ هم جاوا اسکریپت که من چون تو وب و سایت و اینا دوس دارم فعالیت کنم واس همین جاوا اسکریپتو دارم یاد میگیرم
به به.جالبه.
آدم با کد زدن مرض خداگونه رو درک می کنه. یه زمانی که وبلاگ می نوشتم و از کرده خودم هم دلشاد بودم یک سلسله پست داشتم راجع به همین فلسفه بافی های کد زدن که یه چرندیاتی بودند. آخر هم زدم وبلاگ رو پاک کردم ولی یه سری از متن هاش رو نگه داشتم.
چرا دارم اینارو می گم؟
شب به خیر نمیستبسی
(18-07-2021، 23:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییییی
البومش
آره.
(18-07-2021، 23:59)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 23:55)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به.جالبه.
آدم با کد زدن مرض خداگونه رو درک می کنه. یه زمانی که وبلاگ می نوشتم و از کرده خودم هم دلشاد بودم یک سلسله پست داشتم راجع به همین فلسفه بافی های کد زدن که یه چرندیاتی بودند. آخر هم زدم وبلاگ رو پاک کردم ولی یه سری از متن هاش رو نگه داشتم.
چرا دارم اینارو می گم؟
شب به خیر نمیستبسی

(18-07-2021، 23:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییییی
البومش
آره.
من با کد زدن ارضا میشم دوست عزیز !
لذتی که واسم داره تو هیچی نیست
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، *Aɴѕel*
(19-07-2021، 0:00)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 23:59)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به.جالبه.
چرا دارم اینارو می گم؟
شب به خیر نمیستبسی

آره.
منم دوست داشتم از این آدم هایی باشم که موسیقی گوش می دند و کد می زنند ولی متاسّفانه یا خوشبختانه نیستم.
شما که هستید خوشا به سعادتتون.
(19-07-2021، 0:01)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 0:00)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دوست داشتم از این آدم هایی باشم که موسیقی گوش می دند و کد می زنند ولی متاسّفانه یا خوشبختانه نیستم.
دقیقا تو شرایطی که میگی بودم :v
چرا خب ؟
تو هم دو تا کنسول ورایت لاین بزن حالشو ببر
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، *Aɴѕel*
(19-07-2021، 0:02)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 0:01)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا تو شرایطی که میگی بودم :v
چرا خب ؟
تو هم دو تا کنسول ورایت لاین بزن حالشو ببر

بهم نمی چسبه. یعنی جالبه و تجربه زیستیِ خوبیه ولی نه برای بلند مدّت.
شاید هم باشه.
نمی دونم.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان