امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7»

(19-07-2021، 23:48)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 23:47)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو این سن سعی کنید بجای عشق ؛ فورتنایت و پابجی و اینا پلی کنین
لااقل گیم یکی از خوبیاش اینه که حواستو تقویت میکنه

یا مثلاً از تخت پایین بیاید و ویلن بزنید و چارداش رو برقصید.
عا دیقا
البته خیلی از عزیزان تو این یجور دیگه ویولن میزنن که حرفی نداریم ...
(19-07-2021، 23:49)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 23:47)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو این سن سعی کنید بجای عشق ؛ فورتنایت و پابجی و اینا پلی کنین
لااقل گیم یکی از خوبیاش اینه که حواستو تقویت میکنه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7» 101
تشکر بمولا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، *Aɴѕel*
آگهی
(19-07-2021، 23:50)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 23:49)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7» 101

به بقیّه هم؟
من برای تو هم متمایز نیستم. کُلت من کجاست؟
انقدر لوست کردم خسته شدم
حالا دیگه نوبت توئه
اه
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(19-07-2021، 23:48)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 23:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ببخشیدا ولی گلط خورده!عشق هیچ زهرماری نمیبینه جز عشقD:
یه سوال
اگ از اهنگای پازل بند بزاریم پروفایل باکلاس میشیم یا بیکلاس
آره خب اگه یه عارف بودم تو قرن هفت همین رو می گفتم.
راستش من از اون مارکت گوش نمی دم چیزی . برای همین پازل بند و ماکان بند و حوری بند و امثالهم رو نمی تونم از هم تفکیک بدم.
ولی برای سوالت پاسخ دارم و اونم اینه که گور بابای خز بودن یا خز نبودن و نظر بقیه. هر چی دوست داری بذار.
اره خلاصه وصیت میکنم ک لیلی مجنون به ورژن جدید و شنگول باشید!
من یه مدت بخاطر ماکان بند رگ زدم!یادش بخیر ششم میخوندمBe1
گذاشتم برید لذت ببرید داشBg4
(19-07-2021، 23:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا مثلاً از تخت پایین بیاید و ویلن بزنید و چارداش رو برقصید.
عا دیقا

تشبیه خیلی جالبی بود.
یه مقاله خوندم که باعث شده به مسائل اروتیک -چه فردی و چه غیر فردی- دید هنری داشته باشم.
پس تشبیه فلان به ویلن زدن هم قبول. زیباست.
 سپاس شده توسط Mohlek
یاد دوران تباه ارمی بودنم افتاد.-------------------------.
(19-07-2021، 23:51)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 23:50)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به بقیّه هم؟
من برای تو هم متمایز نیستم. کُلت من کجاست؟
انقدر لوست کردم خسته شدم
حالا دیگه نوبت توئه
اه
چرتکه انداختن در رابطه؟
نچ نچ نچ.
راه به جایی نمی بریم.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(19-07-2021، 23:52)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 23:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا دیقا

تشبیه خیلی جالبی بود.
یه مقاله خوندم که باعث شده به مسائل اروتیک -چه فردی و چه غیر فردی- دید هنری داشته باشم.
فرنود داداش زخمیم کردی ناموصا Telegh_01
ناشناس
(19-07-2021، 23:52)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 23:51)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر لوست کردم خسته شدم
حالا دیگه نوبت توئه
اه
چرتکه انداختن در رابطه؟
نچ نچ نچ.
راه به جایی نمی بریم.

نوبت توئه
جیغ میزنما
(19-07-2021، 23:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تشبیه خیلی جالبی بود.
فرنود داداش زخمیم کردی ناموصا Telegh_01

چرا برار ؟ 25r30
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel*
چرا انقد حرف میزنین
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث ، Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان