امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7»

(19-07-2021، 23:57)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 23:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تبریک میگم
کارت قلبم رو شکست
لا اله الا الله.

تا وقتی که قربون صدقه من نری من باهات صحبتی نداریTelegh_11
 سپاس شده توسط Mohlek ، فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(19-07-2021، 23:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 23:54)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلاً خرابش کردی.
نچ نچ نچ.
تبریک میگم
کارت قلبم رو شکست

(19-07-2021، 23:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احتیاج دارم یکی بهم یه دروغ شیرین بگه

I wanna be your baby, baby, baby

:Hello baby  darling baby hello

(19-07-2021، 23:58)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 23:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احتیاج دارم یکی بهم یه دروغ شیرین بگه

یه روز همه چی درست میشه. حالا شاید درست نشه ولی تموم که میشه.
نوشابه بزن
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(19-07-2021، 23:58)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 23:57)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لا اله الا الله.

معزرت میخوام
جملتون اشتباه گرامری داره
لطفا در رعایت فرهنگ و ادب فارسی کوشا باشید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث
(19-07-2021، 23:58)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 23:57)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تخلیه نکن بذار انقد جمع شه که بترکی
گریه م می گیره اون طوری.

گریه هم نکن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(19-07-2021، 23:58)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لا اله الا الله.

به قول آقای کدکنی ،وقتی تنگسالی اکسیژن شود کسی هم به فکر آواز خواندن نخواهد بود.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(19-07-2021، 23:58)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 23:58)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه روز همه چی درست میشه. حالا شاید درست نشه ولی تموم که میشه.
نوشابه بزن

چیزیت شده؟
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ ، فرنودِ بن گیومرث
(19-07-2021، 23:59)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 23:58)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گریه م می گیره اون طوری.

گریه هم نکن

به نظرت اگه آدم نگه و گریه هم نکنه چی می شه؟
یا واقعاً دچار انفجار می شه یعنی واقعاً بلو عاپ می شه یا دچار اسکیزوفرنیی شیزوفرنیی چیزی.
 سپاس شده توسط shghyegh ، سهَ‌ند
بخوابید دیگه
شب خوش

(19-07-2021، 23:59)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معزرت میخوام
جملتون اشتباه گرامری داره
لطفا در رعایت فرهنگ و ادب فارسی کوشا باشید

جدی استاد؟
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Mohlek
(20-07-2021، 0:01)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 23:59)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گریه هم نکن

به نظرت اگه آدم نگه و گریه هم نکنه چی می شه؟
یا واقعاً دچار انفجار می شه یعنی واقعاً بلو عاپ می شه یا دچار اسکیزوفرنیی شیزوفرنیی چیزی.

هیچی نمیشه.
ناشناس
(20-07-2021، 0:00)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 23:58)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوشابه بزن

چیزیت شده؟
مرسی تو چطوری
 سپاس شده توسط سهَ‌ند

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان