امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7»

ناراحت کنندس=) این ساعت که آدم حوصلش سر میره شما هیچوقت نیستیدد
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق ، shghyegh
آگهی
(21-07-2021، 1:55)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخواب دخترک
(21-07-2021، 1:58)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2021، 1:55)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخواب دخترک

خوابمم نمیاد کهه=)))
(21-07-2021، 1:59)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2021، 1:58)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخواب دخترک

خوابمم نمیاد کهه=)))
اهنگ گوش کن
معشوقه داری؟
(21-07-2021، 2:02)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2021، 1:59)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابمم نمیاد کهه=)))
اهنگ گوش کن
معشوقه داری؟

نه بابا به نظرت اگه کسی بود میومدم اینجا صحبت کنم؟ Telegh_01
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Medusa ، شـــقآیــق
(21-07-2021، 2:03)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2021، 2:02)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنگ گوش کن
معشوقه داری؟

رل نه عزیزم معشوق
مثلا کراش داشتن رو کسی،خواننده بازیگر،کوفت،زهرمار و...
حرفم اینه ک رویا سازی کن اخرش خسته میشی ناخود آگاه خوابت میبره
من شبا با خیال بافی میخوابم/=
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(21-07-2021، 2:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2021، 2:03)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رل نه عزیزم معشوق
مثلا کراش داشتن رو کسی،خواننده بازیگر،کوفت،زهرمار و...
حرفم اینه ک رویا سازی کن اخرش خسته میشی ناخود آگاه خوابت میبره
من شبا با خیال بافی میخوابم/=

عهه نمیدونم تاحالا امتحان نکردمم جالب به نظر میاد
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
سبد منم ک میشکنم Telegh_59
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، βάરãɲ
(20-07-2021، 23:43)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2021، 22:12)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserk
ملعون پاسخ گو باش بی تربیت

بسم الله چیشده آخه؟ ربط من ب ماجرا چیه؟؟ |=
(20-07-2021، 22:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان این چه حرفی بود واقعا ؟
شما باید پاسخ گو باشید!

چی چیشد؟ من در جریان نیسم :| Telegh_01
ولی ی نوع تعریف بودا 

(20-07-2021، 22:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به کمر فلشخور چی کار داری ._.
کمر فلشخور اهورا خدابیامرز بود

آخی یادش بخیر ی زمام ی اهورا نام خلاقی بود :| 
ک بعدش ... هعی نگم 
من ک مشکلی نداشتم واقعا 
ولی نمیدونم چرا یهو گذاشت رف از همه کشید بیرون 
تو ازش خبر داری عایا؟

یکی ب من بگه چیشده:| 
یهو میام ۶ تا اطلاعیه دارم (ی دونشم بزور دارم هفته ای) 
بعد حسین هی منو سرزنش میکنه:| 
داستان چیه 

هیچی v:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(20-07-2021، 15:24)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2021، 15:15)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینم با این پست چنتا رل میزنیا Big Grin

وایییی چطوری بانوی زیبا؟¿♡

عهههه سلاااممم ^^
تو چطوری ؟! کجا بودی ؟؟ کم پیدا شدی -__-

سلام ب روی ماهت ب چشمای سیاهت Big Grin
منم درگیر زندگی واقعی شدم دیگه
هر کار میکنم وقت بشه بیام برنامه جور نمیشه Sad
_
ی مدت ی مسافرت کوتاه رفتم الان دیگه برگشتم Big Grin
شما چ خبر همه چی خوبه گل؟¿♡
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان