امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(27-07-2021، 19:42)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیرینی میخوام :|

پرگنت؟!

(27-07-2021، 19:44)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:36)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بِرار من ترس ندارم.
عقایدِ گروهتون با من سازگار نیست. 25r30

احسنت به این حافظه.
حالا سوایِ این بازی های لفظی حالت چه طوره؟
فرنود برو تو گروهشون پارتی بازی کن بعدا منم راه بدن Big Grin  Big Grin

گروهشون لولو داره
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(27-07-2021، 19:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:43)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا مهر اگه به دبیرا نزنن بدبخت میشیم...

زدن که انگار میزنن
ولی آیا برکت با برکت خواهد بود؟
یه سالم که ما تو حال و هوای کنکور قرار گرفتیم و درس مهم شد فورا کرونا اومد و همه چی مجازی شد...
(27-07-2021، 19:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:42)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرگنت؟!

ساقه طلایی Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، سهَ‌ند
(27-07-2021، 19:36)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:35)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووو یس
نترس با تو کاری ندارم نمیزارم اذیتت کنن بیا حال میدہ
نه بِرار من ترس ندارم.
(27-07-2021، 19:35)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مزاح لطیف بود؟!
احسنت به این حافظه.

داداش فراماسونریستا اون رنگین کمونی ھا نیستنااا اشتباہ نکن
ای بابا اذیت نکن دیگ حال میدہ
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(27-07-2021، 19:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرگنت؟!

(27-07-2021، 19:44)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گروهشون لولو داره

من ک از لولو نمیترسم اگه توام نمیترسی بیا با هم بریم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
وقتی میگم حاجی ،داداچ،مشتی و....
خودمو با سیبیل و دستمال یزدی تصور میکنم
چخچخچهچخخه
 سپاس شده توسط Mohlek

(27-07-2021، 19:36)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بِرار من ترس ندارم.
عقایدِ گروهتون با من سازگار نیست. :25r30:

احسنت به این حافظه.
فرنود برو تو گروهشون پارتی بازی کن بعدا منم راه بدن :D :D

شب خواب بد میبینی ھاااا
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

نه بِرار من ترس ندارم.

احسنت به این حافظه.
چرا باید بریم تو گروه شبه فراماسونری؟
(27-07-2021، 19:46)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بِرار من ترس ندارم.
احسنت به این حافظه.

سلامت باشی.
(27-07-2021، 19:48)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی میگم حاجی ،داداچ،مشتی و....
خودمو با سیبیل و دستمال یزدی تصور میکنم
چخچخچهچخخه
وقتی میگن سلام جیگر *-* عسلکم ^^ خوشملم ^.^ و... خودمو تو قبر تصور میکنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(27-07-2021، 19:47)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک از لولو نمیترسم اگه توام نمیترسی بیا با هم بریم

اصلا خودمون یه گروه میزنیم
تیکا
مخفف ملیکا و تینا
ممعحبلبعلییلبخا
 سپاس شده توسط Medusa
(27-07-2021، 19:49)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا باید بریم تو گروه شبه فراماسونری؟

(27-07-2021، 19:46)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامت باشی.

واقعا دلیل منطقی ای وجود نداره
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان