امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(27-07-2021، 20:04)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:02)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من میگی جنسیت زده؟!
قهرممم اصلا*اون ایموجی جوجه

هستی دیگه.

تازه میخواستم برات اون فیلم سمو اپلود کنم):
بی ادب
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(27-07-2021، 20:04)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:03)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونقدر نمی‌شناسمت که. ): ولی همه جیگرطلان تا وقتی که خلافش ثابت شه. 

منو خیلی جیگر طلا حساب کن قبل اینکه خلافش ثابت شه))))) :

می خواهی من کمالات مربوطه ت رو بگم ؟
بمنیستبنمیستبمنیتبنمس

(27-07-2021، 20:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:04)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هستی دیگه.

بی ادب

حرفت زشت بود.
بی ادب تر.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(27-07-2021، 20:02)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آل بویز آر بد

ددیت رو یادته؟ هی ایز د آنلی گود وان لفت. 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث
(27-07-2021، 20:05)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی ادب

حرفت زشت بود.
بی ادب تر.

خیلی بدی cry girl
(27-07-2021، 20:05)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:04)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمنیستبنمیستبمنیتبنمس

بی ادب

حرفت زشت بود.
بی ادب تر.
Telegh_01Telegh_01Telegh_01 لطفا بذار کمالات زیبای من بین خودمون بمونه
(27-07-2021، 20:05)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آل بویز آر بد

inrv

(27-07-2021، 20:06)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمنیستبنمیستبمنیتبنمس

حرفت زشت بود.
بی ادب تر.

پس تو هم از اون استعدادِ نهان من جایی حرف نزن. سمنبیبتنمیستب
 سپاس شده توسط Medusa
(27-07-2021، 20:05)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آل بویز آر بد

کدومش؟
 سپاس شده توسط Medusa ، *VENUS*
(27-07-2021، 20:06)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرفت زشت بود.
بی ادب تر.

خیلی بدی cry girl

ute
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

(27-07-2021، 20:03)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونقدر نمی‌شناسمت که. ): ولی همه جیگرطلان تا وقتی که خلافش ثابت شه. 

اینجوری که فرنود می‌گه، واجب شد که بشناسمت. (((:
(27-07-2021، 20:06)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

inrv

(27-07-2021، 20:06)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس تو هم از اون استعدادِ نهان من جایی حرف نزن. سمنبیبتنمیستب
اتفاقا میخواستم اون چتارو امروز بذارم اینجا وویسارم میخوام بفروشمTelegh_01

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان