امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(28-07-2021، 21:11)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 21:10)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ
من که خیلیم مومنم
تعصبیم هستی

رو چی؟10
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
آگهی
(28-07-2021، 21:07)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلند قهقهه

خودت لوسی.

(28-07-2021، 21:08)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 21:07)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قصه‌ی عشقت باز تو صدااااامههههههه. 
یه شب مستی باز سر رامهههههه

یه نفس بیشتر فاصله‌مون نییییست
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Emmɑ
(28-07-2021، 21:12)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 21:11)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تعصبیم هستی

رو چی؟10

دینت:*
حمد و سوره رو هم حفظ نیستی

(28-07-2021، 21:12)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 21:07)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلند قهقهه

خودت لوسی.

(28-07-2021، 21:08)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه شب مستی باز سر رامهههههه

سنگ قبر آرزو بود:^
 سپاس شده توسط Medusa ، سهَ‌ند
(28-07-2021، 21:13)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 21:12)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت لوسی.

سنگ قبر آرزو بود:^

نههه این خیلی غمگینه. یه دونه شادتر پلی شد خبرم کن. 
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(28-07-2021، 21:11)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 21:07)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Why would anyone ever need sth like that
هوووف

چون مردم داغونن سهند. مردم داغونن و خسته.
وقتی داغونی و خسته نمی‌تونی به این فکر کنی که "خبببب بدوم برم تلاش کنم تا به هدفی که دارم برسممم هوراااا."
پس به همچین چیز مسخره‌ای نیاز داری. یا هرچیز مسخره‌ی دیگه. 

هومم. آخه واسه من یچیزی که دیدنی باشه باعث حواس پرتی میشه هر چقدم چرت باشه. هوممم. ولی من خودم بخوام درس بخونم آهنگ گوش میدم با صدای تقریبا بلند که صدا های بیرون حواسم رو پرت نکنه oh i see
باشه الان فهمیدم

(28-07-2021، 21:13)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 21:12)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رو چی؟10

دینت:*
حمد و سوره رو هم حفظ نیستی

دین من بسیار معنوی است. شما درکش نمیکنیند
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Medusa ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ

(28-07-2021، 14:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نه ولی یه پسرخاله دارم اونم بلد نیست

بلند قهقهه
صلوات بفرست

بلند قهقهه

خودت لوسی.
مادمازلک چطوره؟
 سپاس شده توسط Medusa
(28-07-2021، 21:16)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هومم. آخه واسه من یچیزی که دیدنی باشه باعث حواس پرتی میشه هر چقدم چرت باشه. هوممم. ولی من خودم بخوام درس بخونم آهنگ گوش میدم با صدای تقریبا بلند که صدا های بیرون حواسم رو پرت نکنه oh i see
باشه الان فهمیدم

کلاً هر چیزی ممکنه رو یکی جواب بده روی یکی نه. 
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(28-07-2021، 21:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 21:09)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با گوشی اینجا چطوری عکس ک میذارید به جای لینکه یه چی مینویسید؟(: سخت به نظر میاد
متن موردنظرتو با گوشی انتخابش کن
از تو دکمه های بالای ادیتور پبام های فلش ؛ یه گزینه هست که آیکن زنجیر با یه + کنارش داره
با اون لینکو وارد کن

اه سختههههه
 سپاس شده توسط Mohlek
(28-07-2021، 21:24)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 21:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متن موردنظرتو با گوشی انتخابش کن
از تو دکمه های بالای ادیتور پبام های فلش ؛ یه گزینه هست که آیکن زنجیر با یه + کنارش داره
با اون لینکو وارد کن

اه سختههههه
بصبر بیکار شدم واست ویدیو میگیرم Telegh_01
ناشناس
(28-07-2021، 21:19)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت لوسی.
مادمازلک چطوره؟

اول مارمولک خوندمش. :دی
خوبه، داره می‌ره بخوابه.  ute
گولگولیک چطوره؟ 
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان