امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰]

(31-07-2021، 11:30)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 1:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم یه نظریه دارم راجب این
ولی نمیدونم تا چه حد درسته
و اینکه نمیدونی چقدر درکت میکنم. چون منم به همین بیماری مبتلام

دنیا که مسخره نیست
بیشتر خسته کنندست

چه نظریه ای؟
هر آدم دو رشته کروموزوم داره باهم چهار تا میشه!

حس درد رو در فقرا باید بر انگیخت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، βάરãɲ
آگهی
خخ رفتم زیرآبتونو زدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط βάરãɲ ، *VENUS*
495
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط *VENUS*
(31-07-2021، 11:22)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 11:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من قربونت برمممم که
معلومه که دلمون تنگ میشه
بعدشم لازم نکرده هی بری -__-
بمون همینجا پیشمون

خدانکنه عزیز دلم (:
واییی من جیغععع*.*
راستش مراسم پسر داییم چن روز درگیر اون میشم نمیتونم بیام اما خو اگ شد بینش ان میشم
بازم میام مزاحمت میشم Big Grin
وای این دفعه فک کنم بار چهارمه ک طولانی اف میشم Big Grin

(31-07-2021، 11:12)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نروووو
مرووووو
نرو منو تنها نذار._.

رو قلبم پا نزااااررررر
+
حالا دان دان ی دانه آ بیا وسط ک باران داره میره شرش کمTelegh_0123
ای بابا ):
مواظب خودت باشیا. با این کرونا ها
زود زود سعی کن بیای و بهمون سر بزنی

(31-07-2021، 11:30)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 1:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم یه نظریه دارم راجب این
ولی نمیدونم تا چه حد درسته
و اینکه نمیدونی چقدر درکت میکنم. چون منم به همین بیماری مبتلام

دنیا که مسخره نیست
بیشتر خسته کنندست

چه نظریه ای؟

نه اون داستان گروه خونی رو سهند برام توضیح داد
نظریه ای که گفتم کلا راجب داستان آدم و حوا و شروع زندگی انسان ها روی کره زمین بود ^^
که البته اصلا هم چیز مهمی نیست
چیزیه که ذهن کوچیک من واسه خودش ساخته

(31-07-2021، 11:40)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخ رفتم زیرآبتونو زدم

چی‌ کار کردی ؟ O_o
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(31-07-2021، 11:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] 40

اثبات اینکه کلمه فاکینگ اخطار نداره. اگه داشت صابر خودش سپاس نمیکرد هه

(31-07-2021، 11:40)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخ رفتم زیرآبتونو زدم

به کیییی
17
اگ شانس من بود الان 50 درصد اخطار گرفته بودم/=

(31-07-2021، 11:43)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 11:22)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدانکنه عزیز دلم (:
واییی من جیغععع*.*
راستش مراسم پسر داییم چن روز درگیر اون میشم نمیتونم بیام اما خو اگ شد بینش ان میشم
بازم میام مزاحمت میشم Big Grin
وای این دفعه فک کنم بار چهارمه ک طولانی اف میشم Big Grin

رو قلبم پا نزااااررررر
+
حالا دان دان ی دانه آ بیا وسط ک باران داره میره شرش کمTelegh_0123
ای بابا ):
مواظب خودت باشیا. با این کرونا ها
زود زود سعی کن بیای و بهمون سر بزنی

(31-07-2021، 11:30)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه نظریه ای؟

نه اون داستان گروه خونی رو سهند برام توضیح داد
نظریه ای که گفتم کلا راجب داستان آدم و حوا و شروع زندگی انسان ها روی کره زمین بود ^^
که البته اصلا هم چیز مهمی نیست
چیزیه که ذهن کوچیک من واسه خودش ساخته

خخ رفتم زیرآبتونو زدم

چی‌ کار کردی ؟ O_o

چشم عشقم
من خودم بیشتر دلم تنگ میشه Heart
بوس برات
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط *VENUS* ، سهَ‌ند
Telegh_43
 سپاس شده توسط Prometheus
(31-07-2021، 11:46)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

17
اگ شانس من بود الان 50 درصد اخطار گرفته بودم/=

45
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(31-07-2021، 11:03)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2021، 10:03)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@صباnafas
آخہ دیشب خواب دیدم ی شورت آبی تو آسمون معلقہ پرسیدم مال کیہ گفتن حسام گفتم ھمون ک استقلالیہ گفتن آرہ
بعد پرسیدم چرا تو آسمون معلقہ
گفتن چون جوجو اذیتش کردہ
حالا تعبیرش چیہ؟
مشکوک میزنی
نکنہ کار @امیر539 عہ
اگ اذیتت کرد بم بگو
منو وارد بازی های کفیث نکنید

خخخخخخ
تو دوران بوق اینو نوشتم بابا دیر اومدی @امیر539 اذیتش کرد
تر زدی ک
باید میگفتی:
ببین ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی گفتم در جریان باشی Smile
Telegh_43
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(31-07-2021، 12:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_43

خیلی کار زشتی بود. :دی
صابر سپاس کرده بود.
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، *VENUS* ، ѕααяeη ، βάરãɲ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان