امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰]

(31-07-2021، 20:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این شهید اذیتم میکنه فقط Telegh_01
جنازشو تیکه تیکه کنم بدم سگای ولگرد بخورن؟
 سپاس شده توسط *VENUS* ، فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(31-07-2021، 20:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 20:25)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر... با همه داستان ها شکر...

شما چطوری؟

درستش همینه. باید همیشه با وجود همه اتفاقا بازم خوشحال باشیم دیگه ^^ وگرنه زندگی نمیگذره
من خیلی خوبم. این شهید اذیتم میکنه فقط :telegh_01:

عہ ناراحت شدی؟
ببخشید :(
بخدا تقصیر گروہ فراماسونہ کار من نی
ب یکی گفتن اعضا خانوادتو نام ببر گف سایران امرسان آمریکا
گفتن خوب تعریف کن
یارو گفت امرسان ھمسرم زیبا جذاب خوش اخلاق سایران خواھرم مطمعن رازدار مھربان و خودم آمریکا
گفتن خوب آمریکا چیہ؟
گف امام راحل فرمود: آمریکا ھیچ غلطی نمیتواند بکند
شما ھم نترس من ھیچ غلطی نمیتوانم بکنم
(31-07-2021، 20:31)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 20:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه ! از شهید بعید بود در‌وغ بگه !
مومن واقعی و دروغ ؟!
من کی بهت فحش بد دادم؟ ):

@امیرحسین
@THEDARKNESS
@shghyegh
@Musalick
@itinamk
@Medusa
@صباnafas
@امیر539
جان من نگفت چوب میکنہ تو ی جاییم؟

هرچی بگه حق داره مدیرمو اذیت کنی خودم چوبو برات جا میکنم ها
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط shahid ، *VENUS* ، shghyegh ، Mohlek ، آمین
(31-07-2021، 20:48)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 20:31)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیرحسین
@THEDARKNESS
@shghyegh
@Musalick
@itinamk
@Medusa
@صباnafas
@امیر539

خودت گفتی چوب بکن تو دهنم
نگفتی ؟

منظورش چوب شور بودTelegh_43
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، shahid ، shghyegh
(31-07-2021، 20:48)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیرحسین
@THEDARKNESS
@shghyegh
@Musalick
@itinamk
@Medusa
@صباnafas
@امیر539

نگفتی ؟

چرا گفتم تو دھنم اما خودت گفتی میکنم تو ی جاییت
نگفتی؟
 سپاس شده توسط *VENUS*
(31-07-2021، 20:59)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگفتی ؟

نگفتی؟

من کی گفتم؟
برو برو Telegh_01
از یک بچه شیعه دروغ گفتن بعید بود
نا امید شدم
همین شما هایین که جوونارو دین زده میکنین

(31-07-2021، 20:58)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگفتی ؟

منظورش چوب شور بودTelegh_43

منم منظورم همین بود Telegh_01

(31-07-2021، 20:52)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این شهید اذیتم میکنه فقط Telegh_01

میشه لطفاااااا؟!
 سپاس شده توسط shghyegh ، *Aɴѕel*
(31-07-2021، 20:58)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیرحسین
@THEDARKNESS
@shghyegh
@Musalick
@itinamk
@Medusa
@صباnafas
@امیر539

@Musalick
خخخخخخ
فک کنم اینقد چوب توم کردن ک چوب ک چہ عرض کنم تیرہ برق ھم توم جا میشہ
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(31-07-2021، 20:58)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیرحسین
@THEDARKNESS
@shghyegh
@Musalick
@itinamk
@Medusa
@صباnafas
@امیر539

*-* ❤️❤️❤️❤️❤️
 سپاس شده توسط THEDARKNESS

(31-07-2021، 20:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه ! از شهید بعید بود در‌وغ بگه !
مومن واقعی و دروغ ؟!
من کی بهت فحش بد دادم؟ ):

@امیرحسین
@THEDARKNESS
@shghyegh
@Musalick
@itinamk
@Medusa
@صباnafas
@امیر539

نه من که ندیدمTelegh_26Telegh_01
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS*
(31-07-2021، 21:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 20:59)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگفتی؟

من کی گفتم؟
برو برو :telegh_01:
از یک بچه شیعه دروغ گفتن بعید بود
نا امید شدم
همین شما هایین که جوونارو دین زده میکنین

(31-07-2021، 20:58)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورش چوب شور بود:telegh_43:

منم منظورم همین بود :telegh_01:

(31-07-2021، 20:52)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه لطفاااااا؟!

/:
من دیگ با شما شوخی نمیکنم و شرم رو از سر شما کم میکنم
شما ھم لطف کن اینقد سر ب سر من نزارید
موفق باشید

(31-07-2021، 21:03)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیرحسین
@THEDARKNESS
@shghyegh
@Musalick
@itinamk
@Medusa
@صباnafas
@امیر539

نه من که ندیدم:telegh_26::telegh_01:

یعنی آدم با آفتابہ کشک آب بادمجون بخورہ اما اینجور ضایع نشہ

نگفتی ؟

منظورش چوب شور بود:telegh_43:

خخخخخخ
حاجی دھنت سرویس

(31-07-2021، 19:01)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 18:29)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سرکلاس دارییم پانتومیم بازی میکنیم

^^
به حر حال ان بودی.-------------------------------.
قانم کن
منممممممممممممممم^^
تورا ب آغوش گرم خویش دعوت میکنم بیا بخلمممم

(31-07-2021، 18:38)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Musalic
اینجا رو نیگا
جررررررررررررررررررررررررررررررر
پس من چیم؟

چ تگی میکنی لامصبببب
تو ب پاش نمیرسی

آرع دیگ عشقمہ
یادم بنداز بعدن جوابتو بدم
 سپاس شده توسط itinamk ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان