امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰]

(31-07-2021، 23:22)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 23:19)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از نظر من یکی از اصلی ترین اصول پیشرفت غرب قرآن.
جااااااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
25r30

(31-07-2021، 23:19)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چجوری تو ۱۶ سالگی ازدواج میکنن؟!
من هنوز غذا رو میسوزونم نینیتیتیتیه
اگه فمنیست ها این جا بودند با گوجه می زدندت.

(31-07-2021، 23:20)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا ۵ ۶ سالم نه
ولی اکثرا از کلاس ششم توی رابط
گفتم یبارم من کلا اماده ی رابطه نیستم
پس دنبال کسیم نیستم اصلا
این متن ک صرفا بخاطر اینکه ازش خوشم اومد گذاشتم
خوشحال شدم از هم صحبتی باهاتون
شب خوش
ببخشید ها . ولی روابطی که فرد توی دوره کلاس ششم بودن داره اصلاً رابطه به حساب نمیاد. یعنی باید فرق بذاریم بین عشق و پشم و کشک و تعهد و این ها.

قطعا همین طوره
عشق چیزی فراتر این جور چیز هاست
.Haters  are my greatest  motivators
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(31-07-2021، 23:35)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 23:32)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوشت رو بیار یه چیزی بهت بگم ؛ یکم نزدیک تر : "من خمینی رو هنوزم قبول دارم"
یعنی تالیفاتش رو ببینیم متوجّه می شیم . که اصلاً با آمیختگی قدرت و دین هم مخالف بوده. بعد انقلاب کله ش می کنند.
هر جنبشی وقتی انقلاب بشه دیگه به آرمان هاش پای بند نیست. همچو عشقی که تبدیل به زناشویی می شه.

همچو عشقی که به زناشویی تبدیل میشه! این عالی بود!
از حکومت متنفرم =)

اصلاً این بحث های شوهر عمه و شهر خاله ای خیلی مسخره است که توی فلشخور باب شده.
نمی شه راجع به چیزی حکم کلی داد بدون خوندن هیچ رفرنسی.
حالا بماند استاد سیروان قراره برامون رفرنس بیارند. 25r30
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek
وسط بحث اهنگ میخونم 25r30
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(31-07-2021، 23:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وسط بحث اهنگ میخونم 25r30

فیض اصلی رو تو می بری وگرنه ما سر کاریم.
چه طوری خوشگله؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek
(31-07-2021، 23:37)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 23:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسنت برادر
ببین نظر شخصی خود من
ینی نظری که خودم بش اعتقاد دارم
اینه که دینی که الان ما داریم میبینیمش اون اصلیه نیست !
متاسفانه دین و فرد دیندار رو تو جامعون اینجوری نشون دادن که طرف باید بدبخت باشه و پولدار نباشه ؛
همیشه در حال گریه کردنه چون امام حسین مرده !
همشم یه تسبیح دستشه
آهنگ و اینام حرامه
خب چرا باید اینجوری باشه واقعا ؟
چرا باید مثلا تو پروفایل همین داشمون @shahid ؛ آواتار سیاه ، امضایی که توش یه موزیک فوق سوزناک و یه سری چیزای غمگین باسه واقعا ؟
چرا همش سیاهی و غم ؟
۳۰ روز محرم داریم !
ینی ۳۰ روز بخاطر اینکه یه انسان مرده انقد باید عزا داری کرد ؟
خب بابا اونم انسانه دیگه
مث ما چشم داره
گوش داره
مو داره
و خب انسان میمیره به هر حال
این طبیعت ماجراس
حالا تو هی بعد ۱۴۰۰ سال بیا گریه کن ! زنده میشه ؟
نمیشه !
بجاش باید ببینی طرف چرا مرده و داستانش چی بوده
اگه فرد درستی بوده که مطلقا هست و هدفش خب بوده ؛ خب بیای هدفشو درک کنی و اونو ادامه بدی نه اینکه هر روز بشینی گریه کنی واسش
حرفا زیاده و طولانی ...
ببین ما بیشتر حرفاتون موافقم.

ولی از نظر من امامان و پیامبران آدم های معصومی هستن و باید از زندگیشون درس بگیر و در زندگی خودمون ازش استفاده بکنیم

مشکل ما اینه فقط تنها جیزی که توجه نمبکنم همینه

تو روست رفیقت ۲ روز دیگه میمره نمیری کمکش اما اما حسین ۱۴۰۰ یال قبل مرده خودتو عذاب میدی

به والله به جای اینکارا به دوتا آدم کمک کنی اونا هم رازی ترن که جانشونو در راه درست دادن و خونسون تباه نشده
دقیقا
منم همینو میگم
میریم پول بدیم که بریم مکه
طرف وام میگیره و پولشو میده به این عربیا که بره هف دور کعبه رو بچرخه
خب همین پولو بده به یه نیازمند
این بهتره یا اون ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(31-07-2021، 23:39)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 23:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وسط بحث اهنگ میخونم  25r30

چه طوری خوشگله؟

وای این اهنگ هپیر دن اور خداس
خوشگله عمه تِ.-.
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Prometheus
(31-07-2021، 23:37)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 23:35)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همچو عشقی که به زناشویی تبدیل میشه! این عالی بود!
از حکومت متنفرم =)

4fvf
کتاب چیه؟ :|

لعنتی =| کتاب مشاعره با چی چی¿ جرررر
چی بود اسمش خدایا crazy
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Mohlek
(31-07-2021، 23:40)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 23:39)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه طوری خوشگله؟

وای این اهنگ هپیر دن اور خداس
خوشگله عمه تِ.-.
صحیح
(31-07-2021، 23:41)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 23:37)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4fvf
کتاب چیه؟ :|

لعنتی =| کتاب مشاعره با چی چی¿ جرررر
چی بود اسمش خدایا crazy
منتظریم استاد بگند @Sirvan10_a@
 سپاس شده توسط Prometheus
(31-07-2021، 23:40)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 23:37)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین ما بیشتر حرفاتون موافقم.

ولی از نظر من امامان و پیامبران آدم های معصومی هستن و باید از زندگیشون درس بگیر و در زندگی خودمون ازش استفاده بکنیم

مشکل ما اینه فقط تنها جیزی که توجه نمبکنم همینه

تو روست رفیقت ۲ روز دیگه میمره نمیری کمکش اما اما حسین ۱۴۰۰ یال قبل مرده خودتو عذاب میدی

به والله به جای اینکارا به دوتا آدم کمک کنی اونا هم رازی ترن که جانشونو در راه درست دادن و خونسون تباه نشده
دقیقا
منم همینو میگم
میریم پول بدیم که بریم مکه
طرف وام میگیره و پولشو میده به این عربیا که بره هف دور کعبه رو بچرخه
خب همین پولو بده به یه نیازمند
این بهتره یا اون ؟
دقیقن

مسلمونی به انسانیته
 سپاس شده توسط Mohlek
https://www.tarafdari.com/sites/default/files/contents/user762486/content-sound/15-_happier_than_everjumpmusic.ir_.mp3

Just fuckin’ leave me alone
 سپاس شده توسط Prometheus ، سهَ‌ند

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان